Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ξεπέρασε το θράσος του Άδωνι ο Πολάκης!


Ξεπέρασε το θράσος του Άδωνι Γεωργιάδη απόψε ο αν. υπουργός υγείας Παύλος Πολάκηςπου με ανάρτηση του στο facebοοk χαρακτήρισε "Ράδιο Αρβύλα" τη μείωση κατά 100 ευρώ του επιδόματος ευθύνης των προϊσταμένων της νοσηλευτικής και ιατρικής υπηρεσίας ενώ όλοι οι άλλοι προϊστάμενοι του δημοσίου παίρνουν αύξηση από τα 250 στα 290 Ε στο επίδομα ευθύνης. 


Ο Π. Πολάκης χαρακτήρισε τη μείωση "ράδιο Αρβύλα" παρά το ότι περιγράφεται συγκεκριμένα στο σχετικό άρθρο του πολυνομοσχεδίου όπως δημοσιεύτηκε στη σελίδα της Βουλής (δείτε ΕΔΩ).

Σε νεότερο σχόλιο του στο facebook λίγο αργότερα ο Π. Πολάκης άλλαξε γραμμή και μίλησε για "δαίμονα του τυπογραφείου".


Όπως φαίνεται το θράσος και η "οίηση" του συγκεκριμένου υπουργού έχει περάσει κάθε όριο και συναγωνίζεται τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά του προκατόχου του Άδωνι Γεωργιάδη!

Μένει να δούμε αύριο που ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο της ντροπής, πού θα κάτσει η μπίλια για το επίδομα ευθύνης των προϊσταμένων της νοσηλευτικής και ιατρικής υπηρεσίας: στα 150Ε όπως προέβλεπε το σχέδιο νόμου που κατατέθηκε στη Βουλή, στα 25Ο Ε όπως είπε ο Π. Πολάκης, ή στα 290Ε όπως προβλέπεται για όλους του άλλους προϊσταμένους του δημοσίου;

Γιώργος Μανουσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου