Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 11/11/16 στις 13.30 με κύριο θέμα την υποβολή πρότασης για την τροποποίηση του ισχύοντος οργανισμού του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Διοικητικό Συμβούλιο


Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 11/11/16 στις 13.30 


Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου σε Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 11/11/16 στις 13.30 στην αίθουσα α ορόφου του ΓΝΑΝ με θέματα:

1. Υποβολή πρότασης από το Σύλλογο Εργαζομένων για την τροποποίηση του ισχύοντος οργανισμού του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου (έχει ζητηθεί εγγράφως από τη διοίκηση)

2. Θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης


Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος   ο Γραμματέας


Γ. Μανουσάκης     Κ. Κοκολάκης

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή το θέμα της τροποποίησης του οργανισμού είναι σημαντικό, το ΔΣ του Συλλόγου θα συνεδριάσει την Τετάρτη 9/11 και θα ετοιμάσει απόφαση - εισήγηση προς τη συνέλευση η οποία θα δημοσιευτεί από την Τετάρτη το απόγευμα στο διαδίκτυο.

Όσοι συνάδελφοι θέλουν να προετοιμαστούν και να ετοιμάσουν προτάσεις για την τροποποίηση του οργανισμού μπορούν  να  δουν και να  κατεβάσουν τον ισχύον οργανισμό  ΕΔΩ (Ο οργανισμός του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου ξεκινά από το φύλλο 51970 μέχρι και το φύλλο 51979)

1 σχόλιο:

  1. Έχει αποσαφηνιστεί αν το ΓΝΑΝ θα ειναι αυτονομος Οργανισμός η ο οργανισμος θα ειναι σε επιπεδο διασυνδεομενων μονάδων ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή