Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Είμαστε υποχρεωμένοι να επισημαίνουμε τα προβλήματα - Θα επανέλθουμε στο θέμα της λειτουργίας των ανελκυστήρων εφόσον δεν αποκατασταθεί

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Διοικητικό Συμβούλιο
syllogosergan1@gmail.com

Ανακοίνωση
20/4/16

 Σχετικά με την πρόσφατη επιστολή του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΑΝ για την προβληματική λειτουργία των ανελκυστήρων του Νοσοκομείου, θα θέλαμε να αναφέρουμε τα παρακάτω:

Το ΔΣ έχει υποχρέωση να επισημαίνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και να χρησιμοποιεί κάθε πρόσφορο μέσο, όπως και τη δημοσιοποίηση τους, για την επίλυση αυτών των προβλημάτων. Στη συγκεκριμένη επιστολή υπήρξε καταγραφή του προβλήματος με τη λειτουργία των ανελκυστήρων και της αγανάκτησης που έχει προκαλέσει σε εργαζόμενους του Νοσοκομείου το πρόβλημα αυτό, χωρίς να υπάρχει καμιά πρόθεση καταλογισμού ευθυνών σε συγκεκριμένο  πρόσωπο, ούτε βεβαίως στο συνάδελφο προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας στον οποίο εσφαλμένα απευθύνθηκε  η επιστολή αντί της διοίκησης.

Άλλωστε η διερεύνηση των αιτίων των προβλημάτων και οι τυχόν επιμερισμοί ευθυνών σε καμιά περίπτωση δεν αποτελούν  αρμοδιότητα του Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων, αλλά των θεσμικών οργάνων κάθε υπηρεσίας. Συνεπώς,  στην επιστολή μας  ουδεμία διάθεση υπήρξε να υποδειχθεί οποιοσδήποτε συγκεκριμένος ως υπαίτιος της προβληματικής λειτουργίας των ανελκυστήρων, αλλά στόχος ήταν και είναι η ανάδειξη του προβλήματος  ώστε να δοθεί λύση το συντομότερο δυνατόν.

Γι΄ αυτό, εφόσον το πρόβλημα  δεν λυθεί, είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε και σε νέα παρέμβαση για το θέμα αυτό στο μέλλον.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος     ο Γραμματέας

Γ. Μανουσάκης          Κ. Κοκολάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου