Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Διοικητές σε 4 νοσοκομεία όρισε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας

Ο Ι. Τασσόπουλος, ο νέος  διοικητής στο ΠΑΓΝΗ
Άλλοι τέσσερις διοικητές διορίστηκαν στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία Ρίου, Ηρακλείου, Αλεξανδρούπολης, καθώς και στο Νοσοκομείο Χίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας.

Στο ΠΑΓΝΗ διορίζεται ο Ιωάννης Τασσόπουλος, πτυχιούχος κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου με μετεκπαίδευση στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας «Διοικητικός Διευθυντής Νοσοκομείου» (Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας) και στη Γενική Διοίκηση (Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης). Έχει εργαστεί ως διοικητικός υπάλληλος στο Λαϊκό Νοσοκομείο και στο υπουργείο Υγείας όπου έχει διατελέσει προϊστάμενος της γενικής διεύθυνσης Υγείας, της διεύθυνσης Ανάπτυξης Μονάδων Υγείας και της διεύθυνσης Κοινωνικής Αντίληψης και Αλληλεγγύης.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου τοποθετείται ο επίκουρος καθηγητής Διοίκησης Μονάδων Υγείας στο ΤΕΙ Καλαμάτας, Θεόδωρος Πισιμίσης. Ο κ. Πισιμίσης έχει διατελέσει πρόεδρος του ΤΕΙ Καλαμάτας, και έχει εργαστεί -μεταξύ άλλων- στην Αγροτική Τράπεζα ως ειδικός επιστήμονας στο Τμήμα Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Εργασιών.

Νέος διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης θα είναι ο Δημήτρης Αδαμίδης, διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέχρι σήμερα διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης. Ο κ. Αβραμίδης είναι ιδρυτής και πρόεδρος του ΔΣ του παραρτήματος της Ξάνθης της Ελληνικής Εταιρείας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής Υγείας, ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του ΔΣ του Ελληνικού Δικτύου Δράσης για τη Βρεφική Διατροφή (IBFAN) και εθελοντής γιατρός της ακτιβιστικής οργάνωσης «Αποστολή Άνθρωπος» η οποία διενεργεί ανά δίμηνο εμβολιαστικές εξορμήσεις σε ανασφάλιστα παιδιά του νομού Ξάνθης.

Τέλος, στο νοσοκομείο της Χίου διορίζεται ο μέχρι σήμερα προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Οικονομικής Διαχείρισης & Δημοσίων Επενδύσεων της γενικής γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Απόστολος Πατέστος. Ο κ. Πατέστος είναι πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ (Τμήμα Οικονομικών) με μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας (ΕΑΠ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου