Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Κατατέθηκε τροπολογία για τις πρόσθετες αμοιβές του 2015 στο νομοσχέδιο του Υπ. Διοικ. Μεταρρύθμισης που ψηφίζεται την Τετάρτη - εφόσον ψηφιστεί, ανοίγει ο δρόμος για την αποπληρωμή των 3 πρώτων μηνών του 2015 στις 27/5

Κατατέθηκε η τροπολογία που βλέπετε παρακάτω για τις πρόσθετες αμοιβές του 2015 στο νομοσχέδιο του Υπ. Διοικ. Μεταρρύθμισης που ψηφίζεται την Τετάρτη από την ολομέλεια της Βουλής. Εφόσον ψηφιστεί, ανοίγει ο δρόμος για την αποπληρωμή των πρόσθετων αμοιβών των 3 πρώτων μηνών του 2015 στις 27/5. Βεβαίως απαιτείται και τροποποίηση των προϋπολογισμών των Νοσοκομείων, η οποία μπορεί να γίνει άμεσα ή πολύ γρήγορα, όπως έγινε και η πρώτη τροποποίηση για τις οφειλές του 2014.

 Πρέπει να σημειώσουμε ότι η τροπολογία διορθώνει το λάθος της τροπολογίας Βορίδη που είχε παραλείψει τις πρόσθετες αμοιβές από το νέο τρόπο πληρωμής των εφημεριών, μέσα των Νοσοκομείων και όχι των ΥΔΕ. Για τις πρόσθετες αμοιβές του 2014 που δεν πληρώθηκαν στις 27/4 πρέπει να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για όσες ήταν εκτός των εγκεκριμένων πιστώσεων (στο Νοσοκομείο μας είναι το 25% των αμοιβών του Ιουνίου 2014), ρύθμιση η οποία λέγεται ότι θα ενταχθεί σε επόμενο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας.

Δείτε παρακάτω την τροπολογία για τις πρόσθετες αμοιβές του 2015, που αν ψηφιστεί και γίνουν γρήγορα οι γραφειοκρατικές διαδικασίες μπορεί να τις πληρωθούμε στις 27/5:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου