Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Κατά τα άλλα, ο VIP θάλαμος νοσηλείας τους μάρανε...



Την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω της επίσκεψης του Κινέζου Πρωθυπουργού στην Κρήτη την Παρασκευή 20/6 και το Σάββατο 21/6, το Υπουργείο Υγείας ζήτησε με έγγραφο του να έχουν διαθέσιμο από ένα VIP θάλαμο νοσηλείας  (έτσι ακριβώς έλεγε το έγγραφο) το ΠΑΓΝΗ και το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου, για την περίπτωση που χρειαζόταν νοσηλεία ο Κινέζος Πρωθυπουργός ή κάποιος από τη συνοδεία του.

Στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου ετοιμάστηκε ένα από τους θαλάμους του 4ου ορόφου που έχουν κλείσει λόγω  έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού,  και σε περίπτωση που θα χρειαζόταν νοσηλεία θα ξαναάνοιγε με κόψιμο των ρεπό των νοσηλευτριών.

Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι  στις δύο ημέρες που ζητήθηκε από το ΓΝΑΝ να έχει έτοιμο VIP θάλαμο νοσηλείας για τον Κινέζο Πρωθυπουργό και τη συνοδεία του,  υπήρχαν σοβαρά κενά στο πρόγραμμα εφημεριών του Νοσοκομείου:
Την Παρασκευή δεν εφημέρευε ακτινολόγος και το Σάββατο δεν εφημέρευε αναισθησιολόγος, λόγω των γνωστών προβλημάτων που υπάρχουν με την έλλειψη ιατρών και κονδυλίων για τις εφημερίες στο Νοσοκομείο.
Αυτό δεν το σκέφτηκαν άραγε οι υπεύθυνοι του υπουργείου υγείας;

Κατά τα άλλα. ο VIP θάλαμος νοσηλείας τους μάρανε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου