Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ποιοι εκπροσωπούν τους εργαζομένους στη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ- ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ!


Από έναν εκπρόσωπο θα έχουν στο Ενιαίο Συμβούλιο Διοίκησης ΠΑΓΝΗ- ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ οι εργαζόμενοι των δυο νοσοκομείων σύμφωνα με τα αποτελέσματα για την ανάδειξη των εκπροσώπων τους στη διοίκηση που πραγματοποιήθηκαν σήμερα.

Τους γιατρούς από τη διοίκηση θα εκπροσωπήσει ο καρδιολόγος Βαγγέλης Ζάχαρης ( ΠΑΓΝΗ) με αναπληρωτή τον Νίκο Ανδρουλάκη (ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ). Την τρίτη θέση κατέλαβε από το δίκτυο γιατρών ο Στέλιος Δημητρακόπουλος και τέταρτος ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ Βασίλης Κούδας.

Τους υπόλοιπους εργαζόμενους θα εκπροσωπήσει στη νέα Διοίκηση ο Μιχάλης Δωριάκης ( ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ) με αναπληρώτρια τη Βάσω Αθανασάκη (ΠΑΓΝΗ). Χαραχτηριστικό πάντως είναι πως και σε αυτές τις εκλογές στο ΠΑΓΝΗ, όπου τα ψηφοδέλτια ήταν παραταξιακά, η Ενωτική Αγωνιστική Παρέμβαση που συγκροτείται από συνδικαλιστές της Αριστεράς κατέλαβε την πρώτη θέση με 189 ψήφους, δεύτερη η πρώην ΠΑΣΚΕ με 136 ψήφους και τρίτο το ΠΑΜΕ με 72, ενώ η Νέα Δημοκρατία δεν κατέβασε υποψήφιους!


Ένα σχόλιο από το ιστολόγιο: Είναι η δεύτερη φορά που γίνονται εκλογές για εκπροσώπους εργαζομενων στο κοινό ΔΣ ΠΑΓΝΗ - Βενιζελείου. 
Αντιθέτως, στα Νοσοκομεία του νομού Λασιθίου με ευθύνη της προηγούμενης διοίκησης δεν έχουν γίνει ΠΟΤΕ εκλογές για εκπροσώπους στο κοινό ΔΣ και στο ΔΣ μετέχουν αυτοί που είχαν εκλεγεί από το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου το 2010! 
Περιμένουμε από τη νέα διοίκηση να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ σε προκήρυξη εκλογών και απορούμε που εδώ και ένα μήνα δεν το έχει κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου