Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του του συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου 2014


Παρουσία μεγάλου μέρους του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (16/1), η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2014, στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου. Παρόντες και ο νέος διοικητής των νοσοκομείων του νομού και του νοσοκομείου Μανώλης Μακρονικολάκης, ο διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας Γιώργος Ματαλλιωτάκης, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Λασιθίου και φίλοι του νοσοκομείου.

Τη πίτα ευλόγησαν οι αρχιμανδρίτες Τίτος και Κωνσταντίνος και ο πρωτοπρεσβύτερος κ. Μαρνέλλος, ο οποίος λειτουργεί στο ναό του νοσοκομείου.


Ο νέος διοικητής, μιλώντας ουσιαστικά και ως πρώτη γνωριμία μετά τον διορισμό του, υποσχέθηκε να γνωρίσει όλους, έναν – έναν και να προωθήσει τη λύση των προβλημάτων στο μέτρο του εφικτού. Τις ευχές τους στους εργαζόμενους εξέφρασαν, οι ιερείς, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Δημήτρης Κουνενάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Μανώλης Κλώντζας, ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Λασιθίου Μανώλης Πεπόνης.

Τη πίτα έκοψαν από κοινού ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Γιώργος Μανουσάκης με τον διοικητή του νοσοκομείου. Ακολούθησε μικρή δεξίωση και η κλήρωση των δώρων

Aναδημοσίευση από τη σελίδα του Ρ/Σ 104.4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου