Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Απολογισμός της απεργίας - στήριξη των κινητοποιήσεων ΑΜΕΑ από το Σύλλογο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου



Δυναμικά συμμετείχαν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου στις απεργιακές κινητοποιήσεις της 18ης Οκτωβρίου ενάντια στα νέα μέτρα και την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική. Η συμμετοχή στην απεργία ήταν αρκετά ικανοποιητική (ξεπέρασε το 50%), το Νοσοκομείο λειτούργησε με προσωπικό ασφαλείας, εξυπηρετήθηκαν μόνο επείγοντα περιστατικά και δεν πραγματοποιήθηκαν τακτικά ιατρεία και τακτικά χειρουργεία, ενώ οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου  συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση πορεία που οργανώθηκε από το Εργατικό Κέντρο και τα σωματεία στην Πλατεία Αγίου Νικολάου.Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν σε συντονισμό με τις Ομοσπονδίες και τα τοπικά σωματεία.

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου εκφράζει τη συμπαράσταση του στον αγώνα του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Επαρχίας Μεραμβέλλου και καλεί τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου να  συμμετέχουν στη συγκέντρωση του συλλόγου Α.Μ.Ε.Α.την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 11πμ  έξω από την διεύθυνση ΚΕ.Π.Α , Επιμενίδου 12 στον Άγιο Νικόλαο. 

Η κυβερνητική πολιτική απέναντι στα άτομα με αναπηρία αγγίζει πλέον τα όρια της βαρβαρότητας και η απάνθρωπη αυτή μεταχείριση αποτελεί ένα σοβαρό θέμα για το οποίο πρέπει όλοι να δείξουμε ιδιαίτερη ευαισθησία και να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας με αναπηρία στο δύσκολο αγώνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου