Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

"Οι διεκδικήσεις για την υγεία στο νομό δε σταματούν" - δημοσίευμα στην ιστοσελίδα FONIEN.GR σχετικά με τη συνάντηση των μελών της Επιτροπής Αγώνα για τη δημόσια δωρεάν υγεία και το ΓΝΑΝ

 
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης συνάντηση όλων των εκπροσώπων των φορέων που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο που έγινε για την υγεία στο νομό  Λασιθίου στο Σεληνάρι την Πέμπτη 18 Μαρτίου.

Στον απολογισμό της συνάντησης επικράτησε ικανοποίηση για την συμμετοχή του κόσμου και τα μηνύματα που καταγράφηκαν για την κατάσταση στην υγεία στο νομό Λασιθίου.

Έγιναν προτάσεις για την ενίσχυση και κορύφωση του αγώνα με νέα συγκέντρωση πιθανά στην περιοχή της Παχιάς Αμμου πριν από τις ευρωεκλογές ενώ προτάθηκαν και άλλοι τρόποι ποιο δυναμικοί.

Πρέπει να παραμείνουμε συντονισμένοι και σε συνεργασία με τις υπόλοιπες επιτροπές αγώνα των νοσοκομείων των νομού θα αποφασίσουμε τα επόμενα βήματά μας δήλωσε μεταξύ άλλων στο fonien.gr το μέλος της ανοιχτής επιτροπής αγώνα του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Γιώργος Μανουσάκης.

Δείτε το σχετικό video:


Αναδημοσίευση από τη σελίδα ΦΩΝΗΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου