Κυριακή 14 Απριλίου 2024

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/4: 3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 10.00 πμ – 1.00 μμ - ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 10.30 πμ στην Πλατεία Αγ. Νικολάου


                                                                                                                          ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 10.00 πμ – 1.00 μμ

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 

10.30 πμ στην Πλατεία Αγ. Νικολάου

Ο σύλλογος εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου  παίρνει θέση δίπλα στους συναδέλφους μας από τους άλλους κλάδους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Δυναμώνουμε το απεργιακό μέτωπο απέναντι στην κυβερνητική πολιτική που κρατάει καθηλωμένους τους μισθούς μας, που διαλύει το ΕΣΥ και μετατρέπει τα δημόσια νοσοκομεία σε κερδοσκοπικά ιδρύματα που εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο, που επιβάλλει στους ασθενείς νέα χαράτσια για φάρμακα και εξετάσεις

Στις 17 Απριλίου συμμετέχουμε στην απεργιακή κινητοποίηση με 3ωρη στάση εργασίας 10.00 πμ - 13.00 μμ και διαδηλώνουμε στην πλατεία Αγίου Νικολάου  στις 10.30 πμ. Διεκδικούμε:

• Όχι στην "απογευματινή" επί πληρωμή λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων. Όχι στην κατάργηση της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης των γιατρών του ΕΣΥ. Όχι στην άλωση των δημόσιων νοσοκομείων από τα ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα. Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο που διαλύει και ιδιωτικοποιεί πλήρως την ψυχική υγεία και την απεξάρτηση.

• Ικανοποίηση εδώ και τώρα των μισθολογικών μας αιτημάτων. Επαναφορά των Δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και του επιδόματος αδείας.

• Ένταξη στα ΒΑΕ. Χορήγηση επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας  σε όλους τους υγειονομικούς.

• Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Καμία απόλυση συμβασιούχου, εργολαβικού εργαζόμενου.

• Αποφασιστική ενίσχυση της κρατικής χρηματοδότησης για την Υγεία. Κατάργηση όλων των πληρωμών (άμεσων και έμμεσων) των ασθενών.

Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου