Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Κυρ. Μητσοτάκης στις 30/5/2023 από τον Άγιο Νικόλαο: "Θέλω να γνωρίζετε ότι όλες οι δομές υγείας του Λασιθίου θα στηριχθούν από την επόμενη κυβέρνηση με τον τρόπο που χρειάζεται" (video)

 Ακολουθεί απόσπασμα από την προεκλογική  ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης στις 30/5/2023:

"Και εδώ, να ανοίξω μια παρένθεση, θέλω να γνωρίζετε ότι όλες οι δομές υγείας του Λασιθίου θα στηριχθούν από την επόμενη κυβέρνηση με τον τρόπο που χρειάζεται.

Έχω πλήρη γνώση των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής σας. Και να γνωρίζετε ότι η επόμενη τετραετία για εμένα θα είναι ένα προσωπικό στοίχημα ανάταξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ξεκινώντας από την πρωτοβάθμια περίθαλψη, από τις προληπτικές εξετάσεις, φτάνοντας σε νοσοκομεία τα οποία μπορεί να είναι μικρά αλλά πρέπει να λειτουργούν καλά και να είναι πλήρως στελεχωμένα.

Θα κάνουμε 10.000 προσλήψεις νοσηλευτών και γιατρών την επόμενη τετραετία, πολλοί από τους οποίους θα έρθουν να στελεχώσουν και τα δικά σας νοσοκομεία, για να μην βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μόνιμα παράπονα, «δεν έχουμε γιατρούς», «καθυστερούν τα χειρουργεία». Όλα αυτά πρέπει επιτέλους να τα αφήσουμε πίσω μας και να ξέρετε ότι αυτό για εμένα αποτελεί πρώτη πολιτική προτεραιότητα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου