Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκη


 Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΓΝΑΝ, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης,  συμμετείχε με αντιπρόσωπο του στη συνάντηση φορέων της περιοχής με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκη την Παρασκευή 17/3 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο.

Από την πλευρά του συλλόγου τέθηκαν τα θέματα της υποστελέχωσης του ΓΝΑΝ, των χαμηλών αμοιβών των υγειονομικών που σε συνδυασμό με τις κακές συνθήκες εργασίας οδηγούν στο να μη βρίσκονται υποψήφιοι γιατροί, νοσηλευτές και άλλες ειδικότητες για να εργαστούν στο νοσοκομείο, το ζήτημα του κομματισμού και της αναξιοκρατίας στο δημόσιο και το γεγονός ότι έχει περισσότερα από δέκα χρόνια να γίνει επιλογή προϊσταμένων και διευθυντών με κρίσεις από υπηρεσιακά συμβούλια, η ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας και η αποτροπή των ιδιωτικοποιήσεων,  καθώς επίσης και το θέμα της μονιμοποίησης των συμβασιούχων με μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άκουσε με προσοχή όλες τις τοποθετήσεις και ανέλυσε τις προτάσεις του κόμματος του στα θέματα που τέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου