Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Ξεκίνησε ξανά η έκδοση βεβαιώσεων προϋπηρεσίας για την ειδική μοριοδότηση για την προκήρυξη 7Κ/2022 χωρίς περικοπές

 
Έπειτα από παρέμβαση του σωματείου μας στην διοίκηση του ΓΝΑΝ και της 7ης ΥΠΕ, το γραφείο προσωπικού ξεκίνησε να εκδίδει βεβαιώσεις προϋπηρεσίας για την ειδική μοριοδότηση για την προκήρυξη 7Κ/2022, περιλαμβάνοντας στον χρόνο προϋπηρεσίας ειδικής μοριοδότησης τα διαστήματα των αναρρωτικών αδειών, των αδειών ανατροφής τέκνου, των αδειών ειδικού σκοπού και άλλων αδειών.

Εξαρχής, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΓΝΑΝ, τόνισε ό,τιδήποτε διαφορετικό θα ήταν  παράνομο, αφού από τις διατάξεις δεν προβλεπόταν καμία σχετική εξαίρεση, και αποτελούσε ευθύ χτύπημα στα δικαιώματα για την προστασία της μητρότητας και των εργαζομένων. Επίσης τα διαστήματα των αναρρωτικών αδειών, των αδειών ανατροφής τέκνου, των αδειών ειδικού σκοπού και άλλων αδειών αποτελούν χρόνο πραγματικής υπηρεσίας και ασφάλισης. 

Η θετική εξέλιξη δεν πρέπει να δημιουργήσει εφησυχασμό σε κανέναν. Θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα οι εργαζόμενοι, ανεξάρτητα εργασιακής σχέσης, να διασφαλίσουμε το δικαίωμα στην σταθερή και μόνιμη δουλειά, στην προστασία της μητρότητας, και στη διεύρυνση των δικαιωμάτων μας σύμφωνα με τις ανάγκες μας. 

Συνάδελφοι, επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος, με οποιαδήποτε μορφή, όταν υπάρχει ένα σωματείο που παλεύει συλλογικά για τα πραγματικά συμφέροντα και τις ανάγκες ασθενών κι εργαζομένων. 

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για αυξήσεις στους μισθούς, ενάντια στην ακρίβεια και τους αντεργατικούς νόμους.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου