Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Ενημέρωση σχετικά με τη στάση του εκπροσώπου των εργαζομένων στη συνεδρίαση του ΔΣ των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ν. Λασιθίου στις 26/9/2022

 
Στη συνεδρίαση της Δευτέρας 26/9/22, στα θέματα των Νοσοκομείων Ιεράπετρας, Σητείας, Νεάπολης και Αγ. Νικολάου, τα οποία είχαν τυπικό χαρακτήρα,  συμφώνησα με τις εισηγήσεις.


Στο θέμα του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου "Αίτημα για έγκριση πρόσληψης επικουρικού προσωπικού" συμφώνησα με την εισήγηση αλλά πρότεινα να υπάρξει προτεραιοποίηση των αιτημάτων, προτείνοντας στο αίτημα για πρόσληψη με πόρους για την αντιμετώπιση της πανδημίας να προηγηθεί το νοσηλευτικό προσωπικό (ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ)  και οι καθαρίστριες (ΥΕ), όπου υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα, και στη συνέχεια το ΥΕ Βοηθητικό Υγειονομικό Προσωπικό, και στο αίτημα για πρόσληψη με ίδιους πόρους να προηγηθεί ο ΔΕ Θερμαστής και οι ΔΕ Παρασκευαστών, όπου υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα, και στη συνέχεια να ακολουθήσουν οι υπόλοιπες κατηγορίες (ηλεκτρολόγοι, γενικών καθηκόντων κα).

Επίσης στο θέμα του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου για τη δυνατότητα συμμετοχής συναδέλφου νοσηλεύτριας σε νοσηλευτική ειδικότητα σε άλλο νοσοκομείο, ψήφισα υπέρ,  και μετά από διαβούλευση με την ίδια συμφώνησα στην πρόταση η έναρξη της ειδικότητας να γίνει σε δύο μήνες.

Στο αίτημα για άδεια άνευ αποδοχών για ανατροφή τέκνου, ψήφισα υπέρ.

Στο θέμα του Νοσοκομείου Σητείας για αγορά προμήθειας και υπηρεσιών εγκατάστασης ηλιακών πάνελ, συμφώνησα να αναβληθεί το θέμα για να προσκομιστεί τεχνική πραγματογνωμοσύνη για την αναγκαιότητα αντικατάστασης των πάνελ, και έθεσα το ερώτημα αν περιλαμβάνεται στο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης των κτηρίων.

Στο θέμα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας για την έγκριση σκοπιμότητας για την εγκατάσταση ασανσέρ μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στο χώρος φορτοεκφόρτωσης, συμφώνησα να εγκριθεί με τον όρο ως την προκήρυξη του να έχει εκδοθεί πολεοδομική άδεια έργου μικρής έκτασης όπως γίνεται με τους ανελκυστήρες.


Γιώργος Μανουσάκης, τακτικό μέλος του ΔΣ των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ν. Λασιθίου, εκπρόσωπος των εργαζομένων πλην ιατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου