Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Δ.Βρύσαλης: Με τη λογική του φύγε εσύ έλα εσύ δεν λειτουργεί ένα νοσοκομείο




Παιδοψυχιατρική - Ακτινολογικό και οι ελλείψεις σε προσωπικό, «βασανίζουν» για άλλη μία φορά το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ.

Οι έξι εργαζόμενοι  της παιδοψυχιατρικής απολύθηκαν, το υπουργείο ανακοίνωσε την αντικατάσταση κάποιων ή όλων από επικουρικούς, η ακτινολογική πτέρυγα παρουσιάζει εξ ίσου έντονα προβλήματα με τις ελλείψεις σε προσωπικό.

Τα παραπάνω επισημαίνει στον 98.4 ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δημήτρης Βρύσαλης κι ζητά επιτέλους να σταματήσει η πολιτική του: «Φύγε Εσύ Έλα Εσύ» με τους εργαζόμενους, καθώς για να λειτουργήσει όπως πρέπει το νοσοκομείο απαιτείται μόνιμο προσωπικό. 

Αίσθηση στις τάξεις των εργαζόμενων προκαλεί και η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ  ότι νοσοκομείο , το  «Γεννηματάς Θεσσαλονίκης», παραχωρήθηκε στο Υπερταμείο . Σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως το 6.152 ακίνητο από τα 10.119 συνολικά που παραχωρήθηκαν με το ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 2317 19 Ιουνίου 2018 είναι το παραπάνω Νοσοκομείο.
«Ακόμα κι εκ παραδρομής να έγινε, όπως το μπάλωσαν στη συνέχεια, δείχνει πια είναι η αντίληψή τους για την υγεία και πια τα σχέδια τους» σχολίασε ο Δημήτρης Βρύσαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου