Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Διεξαγωγή Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για την υγεία των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων και τη συμπονετική φροντίδα στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο, στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2018



Διεξαγωγή Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για την υγεία των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων και τη συμπονετική φροντίδα

Μη χάσετε το μοναδικό αυτό επιστημονικό γεγονός που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Κρήτης με συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων από την Ευρώπη και την Αμερική. Περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα με διαδραστικές συνεδρίες και στρογγυλά βιωματικά τραπέζια καθώς και προσυνεδριακό πρόγραμμα επισκέψεων σε δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας και το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Κρήτης σε συνεργασία με τo Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (EFPC), συνδιοργανώνουν το ετήσιο Ευρωπαϊκό συνέδριο του Φόρουμ στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο, στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2018. 

Το κύριο θέμα του συνεδρίου για το τρέχον έτος είναι: 
«Ευπάθεια και συμπόνια: ο ρόλος της πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη» Πώς θα ξεπεραστεί η περίοδος λιτότητας?".

Προσυνεδριακές συνεδρίες:
Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθούν προσυνεδριακές επισκέψεις σε μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που προσφέρονται σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού στο Ηράκλειο Κρήτης.
Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί διαδραστική συνεδρία "You & EFPC" για την ενίσχυση της αλληλεπίδρασης μεταξύ νέων επαγγελματιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Κόστος εγγραφής:
Φοιτητές: 30 ευρώ
Επαγγελματίες υγείας: 90 ευρώ
Ειδικευμένοι ιατροί: 120 ευρώ

Πληροφορίες: 
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης
Γραμματεία Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας 
Ηράκλειο, Εσταυρωμένος, ταχυδρομικός κώδικας: 71004; τηλ .: +30 2810-379510
Πληροφορίες, Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, ΤΕΙ Κρήτης: Παπαδακάκη Μαρία, Καλαιτζάκη Αργυρούλα
Πληροφορίες, Τμήμα Νοσηλευτικής, ΤΕΙ Κρήτης: Κριτσωτάκης Γεώργιος
Περισσότερες πληροφορίες: Registration | European forum for primary care

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου