Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Ενημέρωση σχετικά με τη στάση του εκπροσώπου των εργαζομένων στη συνεδρίαση του ΔΣ των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ν. Λασιθίου στις 30/7/2018

Στη συνεδρίαση της Παρασκευής 15/6/2018, στα θέματα των Νοσοκομείων Ιεράπετρας, Σητείας και Νεάπολης και Αγ. Νικολάου, τα οποία είχαν τυπικό χαρακτήρα,  συμφώνησα με τις εισηγήσεις.

Στο θέμα του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου για την ανάκληση της με αρ.505/13-7-2018 απόφασης ΔΣ που αφορά προμήθεια φορητών κλιματιστικών διαφώνησα με την εισήγηση, γιατί υπάρχει ανάγκη προμήθειας φορητών κλιματιστικών για τους εργαζόμενους στη διοικητική υπηρεσία και σε άλλους χώρους του Νοσοκομείου.

Στο θέμα του ΓΝΑΝ για Έγκριση μετάταξης εργαζομένου για λόγους υγείας, ψήφισα υπέρ.

Στο θέμα του ΓΝΑΝ σχετικά με τα  προγραμμάτα Νοσηλευτικών ειδικοτήτων εκπαιδευτικής περιόδου 2018-2019, διαφώνησα με την εισήγηση που έλεγε ότι λόγω έλλειψης προσωπικού δεν μπορεί να συμμετέχει κανένας νοσηλευτής -τρια στο πρόγραμμα νοσηλευτικών ειδικοτήτων και υποστήριξα ότι στα εκπαιδευτικά θέματα δεν πρέπει να μπαίνει συνεχώς εμπόδιο η έλλειψη προσωπικό γιατί αυτό είναι άδικο για το προσωπικό του Νοσοκομείου μας σε σχέση με το προσωπικό άλλων Νοσοκομείων.

Γιώργος Μανουσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου