Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Συνάντηση του συλλογου εργαζομενων ΓΝΑΝ με το βουλευτή Μ. Θραψανιώτη


Με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου Μ. Θραψανιώτη συναντήθηκε την Κυριακή 24/6 το προεδρείο του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου. Στη συνάντηση παρέστησαν και ο συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ν. Λασιθίου Γ. Καλλιντέρης και η κα. Στ. Μπλέτσα μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου και αναπλ. μέλος του ΔΣ των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων.

Από την πλευρά των εργαζομένων επισημάνθηκε η δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο λόγω της έλλειψης προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες και ζητήθηκε από το βουλευτή να προγραμματιστεί συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για να ζητηθούν λύσεις. Ακόμη επισημάνθηκε το πρόβλημα με τους εργαζόμενους με ελαστικές σχέσεις εργασίας και το αίτημα για μονιμοποίηση τους. Επίσης έγινε αναφορά στα κτιριακά  προβλήματα, όπως επίσης και στα προβλήματα που υπάρχουν με τη διοίκηση του Νοσοκομείου.

Ο βουλευτής από την πλευρά του τόνισε ότι η ενίσχυση του δημόσιου δωρεάν συστήματος υγείας είναι προτεραιότητα για τη σημερινή κυβέρνηση, σε αντίθεση με ότι έκαναν οι  κυβερνήσεις πριν το 2015.

Επίσης ανέφερε ότι θα βοηθήσει στην κατεύθυνση της προσπάθειας ενίσχυσης του ΓΝΑΝ με προσωπικό, είτε με μόνιμες θέσεις, είτε με επικουρικούς και προγράμματα του ΟΑΕΔ και δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να προγραμματιστεί συνάντηση του συλλόγου με την ηγεσία του Υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου