Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Αίτημα για προμήθεια επιπλέον φορητών κλιματιστικών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Επαγγελματικό Σωματείο με αρ. έγκρισης καταστατικού 371/1986 από το Πρωτοδικείο Λασιθίου
Κνωσσού 2-4 Άγιος Νικόλαος Κρήτης ΤΚ 72100 ΤΗΛ. 6972341889 / 2841343440 email:syllogosergnan1@gmail.com Ιστοσελίδα http://www.gnan.gr
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αριθμός Πρωτ.: 932 10/7/2017

Προς: - Διοικήτρια διασυνδ. Νοσ. ν. Λασιθίου κα. Μ. Σπινθούρη
           -Διευθυντή διοικητικής υπηρεσίας ΓΝΑΝ


Θέμα: Αίτημα για προμήθεια επιπλέον φορητών κλιματιστικών

Μετά την τοποθέτηση 11 φορητών κλιματιστικών τύπου aircooler στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, έχει αμβλυνθεί η κατάσταση με την έλλειψη κλιματισμού εντός των ιατρείων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου,
Δυστυχώς όμως το πρόβλημα με την  έλλειψη κλιματισμού εξακολουθεί να υφίσταται στους χώρους αναμονής και στους διαδρόμους των εξωτερικών ιατρείων στο ισόγειο της νέας πτέρυγας, στα γραφεία κίνησης και γραμματείας εξ. ιατρείων στο ισόγειο, σε όλα τα γραφεία της διοίκησης στον πρώτο όροφο της νέας πτέρυγας, στο κυλικείο του Νοσοκομείου (δραματική κατάσταση) και  σε χώρους του υπογείου.
Στην παλιά πτέρυγα δεν λειτουργεί κλιματισμός στους χώρους των νοσηλευτών - τριων στην ορθοπεδική κλινική στον 4ο όροφο και σε κάποιους από τους θαλάμους νοσηλείας της ορθοπεδικής κλινικής με αποτέλεσμα τις ημέρες με υψηλές θερμοκρασίες να ταλαιπωρούνται οι ασθενείς που φιλοξενούνται στους θάλαμους αυτούς.
Επειδή στο επόμενο διάστημα αναμένεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας, και επειδή μέχρι το τέλος της θερινής επριόδου δεν αναμένεται να έχει αποκατασταθεί η βλάβη σε τμήμα του κεντρικού κλιματισμού του Νοσοκομείου, σας ζητούμε να προβείτε σε προμήθεια επιπλέον φορητών κλιματιστικών για να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι από τους χώρους που αυτή τη στιγμή στερούνται κλιματισμού.


Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος η Γραμματέας


Γ. Μανουσάκης Ν. Δρακωνάκη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου