Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Κάλεσμα Υγειονομικών Σωματείων Κρήτης σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην 7η ΥΠΕ την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι

 Το Σωματείο Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. συμμετέχει στην Πανυγειονομική Απεργία την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου που προκήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ.

Καλούμε όλα τα υγειονομικά σωματεία της Κρήτης για συγκέντρωση  την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της 7ης Υ.ΠΕ. στο Ηράκλειο. Με αιτήματα:
  • Κατάργηση όλων των μνημονιακών και εφαρμοστικών νόμων στην Υγεία. Να αποκατασταθούν όλες οι απώλειες που είχαμε (μισθολογικές, εργασιακές, ασφαλιστικές) με τα μνημόνια εργαζόμενοι και ασθενείς.
  • Άμεση στελέχωση των νοσοκομείων με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων και πλήρη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Κάτω τα χέρια από τα αποθεματικά τους. Μονιμοποίηση των εργαζομένων στα νοσοκομεία (επικουρικών, συμβασιούχων, ΕΣΠΑ, κλπ.).
  • ·         Αποκλειστικά πλήρη δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους.
  • ·         Κατάργηση κάθε χαρατσιού στην Υγεία, ολοήμερη δωρεάν λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων των νοσοκομείων με αξιοπρεπή και άμεση εξυπηρέτηση των ασθενών. Κατάργηση της ΕΣΑΝ ΑΕ και κάθε επιχειρηματικής δράσης στην Υγεία.
  • ·         Να σταματήσει το αίσχος της απλήρωτης εργασίας. Να πληρωθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα (εφημερίες, αργίες, νυχτερινά).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου