Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Τα αποτελέσματα της ανοικτής συνεδρίασης για τα θέματα Νοσοκομείου



Ανοικτή Συνεδρίαση για  τα θέματα Νοσοκομείου

Πραγματοποιήθηκε  τη Δευτέρα 22/4/13 η ανοιχτή συνάντηση  που συγκάλεσαν η Eπιτροπή Υγείας του Δήμου Αγίου Νικολάου, η Eπιτροπή Aγώνα, η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών, ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου και ο Ιατρικός Σύλλογος Λασιθίου με θέμα τις εξελίξεις στην κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου.

Από τη συνάντηση  προέκυψαν τα παρακάτω:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Ολοκληρωμένη και ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, να καλύπτονται οι εφημερίες και να μην κλείνει καμιά κλινική καμία ημέρα το μήνα
Άρση του περιορισμού των προσλήψεων στην υγεία και ενίσχυση του ΓΝΑΝ με νοσηλευτικό, διοικητικό, ιατρικό και  τεχνικό  προσωπικό ώστε η λειτουργία του Νοσοκομείου να γίνεται με ασφαλή και νόμιμα προγράμματα εργασίας.
Άμεση ολοκλήρωση της Β2 φάσης του ΓΝΑΝ και προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού και πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού για να γίνει ολοκληρωμένη και ασφαλής λειτουργία της νέας πτέρυγας.
Δημόσια Δωρεάν υγεία για όλο τον πληθυσμό.
Άυξηση του προϋπολογισμού και της χρηματοδότησης του ΓΝΑΝ ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη και πλήρης λειτουργία του.

Με βάση τα παρακάτω προχωρούμε σε:

- Παράσταση φορέων αυτή την εβδομάδα στη διοίκηση της ΥΠΕ Κρήτης για να τεθούν εκ νέου τα παραπάνω αιτήματα.

- Εκστρατεία  ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης  του πληθυσμού για τη στήριξη  του ΓΝΑΝ με έκδοση αφίσας, τοποθέτηση πανό, διεξαγωγή εκδηλώσεων.

- Σταθερές  σε εβδομαδιαία βάση ανοιχτές  συναντήσεις σχετικά με το  θέμα του Νοσοκομείου για εκτίμηση  της κατάστασης και λήψη αποφάσεων  για δράσεις.

Άγιος Νικόλαος, 23-04-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου