Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Αλήθεια συνάδελφοι και συναδέλφισσες γι αυτό στείλατε συνέδρους στην ΠΟΕΔΗΝ:

Ξεκίνησε σήμερα το Συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ αλλά φαίνεται ότι η πλειοψηφία της Ομοσπονδίας, συνεπικουρούμενη δυστυχώς και από άλλες δυνάμεις, όλοι μαζί δεν είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν, ούτε για τη λαίλαπα που είναι προ των πυλών και θα σαρώσει ότι έχει απομένει από τα εργασιακά δικαιώματα, ούτε για τον τρόπο οργάνωσης των αντιστάσεων και του Αγώνα απέναντι στην πολιτική της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ και της τρόικας.
Από το μεσημέρι σήμερα που άρχισε το συνέδριο ''ασχολούνται'' αν το Σωματείο του Χατζηκώστα θα νομιμοποιηθεί να πάρει μέρος στο Συνέδριο.
Αύριο προφανώς θα συνεχίσουν αυτή την τακτική με άλλα σωματεία προκειμένου να μην συζητηθεί τίποτα από αυτά που μας απασχολούν στους χώρους δουλειάς.
Θέλουν τους σύνεδρους κουκιά να ψηφίσουν και να φύγουν...
Αλήθεια γι αυτό τους έστειλαν τα σωματεία και οι εργαζόμενοι;
Για την ενημέρωση των συναδέλφων στα Νοσοκομεία.
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών που συμμετέχει στο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο Ριζοσπαστικής Αριστεράς δεν είναι διατεθειμένη να παρακολουθήσει αυτό το θέατρο του παραλόγου. Αύριο αν δεν υπάρξει η δυνατότητα οι σύνεδροι να τοποθετηθούν για τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στα Νοσοκομεία και την Πρόνοια δεν είναι διατεθειμένη να συμμετέχει στο παιχνίδι που έχουν επιλέξει κάποιοι να παίζουν, στο όνομα της νομιμοποίησης των αντιπροσώπων.
Θα αποχωρήσει από τις διαδικασίες του Συνεδρίου, μέχρι την ώρα που θα υπάρξει η δυνατότητα να μιλήσουμε για τα προβλήματα και όχι τα διαδικαστικά.
Όλες οι δυνάμεις μέσα στο συνέδριο αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους γι αυτό.
Τέλος για να μην υπάρχει καμία παραξήγηση...
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών απευθύνεται σε κάθε σύνεδρο αλλά και σε όλες τις αγωνιστικές δυνάμεις, που θέλουν η ΠΟΕΔΗΝ να εγκαταλέιψει την αδράνεια να συνταχθούν σε ένα αγωνιστικό μέτωπο και να προσπαθήσουν να ανατρέψουν αυτή την πλειοψηφία. Ο καθένας απέναντι σε αυτή την πρόκληση αναλαβάνει τις ευθύνες του.

σ.σ Το συνέδριο ξεκίνησε το μεσημέρι της Τρίτης και ουσιαστικά αύριο Τετάρτη το βράδυ τελειώνει ως προς τις τοποθετήσεις των συνέδρων. Μέχρι σήμερα το βράδυ δεν υπήρξε δυνατότητα να μιλήσουν οι σύνεδροι και τα σωματεία.
Αν αύριο το πρωί εξαντληθεί σε ζητήματα νομιμοποίησης αντιπροσώπων ο χρόνος που θα μείνει θα είναι το απόγευμα (αν υπάρξει και αυτός) και να γίνουν μόνο ελάχιστες τοποθετήσεις συνέδρων.
Δηλαδή ουσιαστικά δε θα γίνει συνέδριο, και απλώς θα γίνει την Πέμπτη ψηφοφορία για της εκλογή Διοίκησης της ΠΟΕΔΗΝ.
Αλήθεια συνάδελφοι και συναδέλφισσες γι αυτό στείλατε συνέδρους στην ΠΟΕΔΗΝ:
πηγη http://ygeionomikoi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου