Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

"Έκπληξη" από τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία Αγίου Νικολάου και Νεάπολης



Μία ... ηχηρή "έκπληξη" επεφύλαξαν στο ΔΥΠΕάρχη, Πανίκο Καρατσή, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία Νεάπολης και Αγίου Νικολάου, οι οποίοι μετέβησαν έξω από τον κινηματογράφο "Δρήρος" στη Νεάπολη, προκειμένου να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα στον τομέα της Δημόσιας Υγείας.

Από την πλευρά του ο ΔΥΠΕάρχης, μιλώντας στην ΕΡΑ Ηρακλείου, τόνισε ότι την Τετάρτη συζήτησε με το Σύλλογο Εργαζομένων τα προβλήματα, χαρακτηρίζοντας άστοχη τη σημερινή διαμαρτυρία, κατά τη διάρκεια της επιστημονικής ημερίδας, στην οποία, μάλιστα, δε θα παρίσταται κάποιο, υψηλά ιστάμενο, πολιτικό πρόσωπο.

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν, την ερχόμενη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη ανοιχτές γενικές συνελεύσεις στην είσοδο του νοσοκομείου, και αποκλεισμό του ταμείο, στο οποίο εισπράττεται το εξέταστρο των 5 ευρώ.

Οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ συνεχίζουν και τη Δευτέρα την επίσχεση εργασίας, ενώ στις 11.00 θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της 7ης ΥΠΕ. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη θα πραγματοποιήσουν ανοιχτές γενικές συνελεύσεις, ενώ την Παρασκευή - οπότε εκπνέει και η προθεσμία που ο διοικητής Νίκος Κοκκίνης έδωσε για την πληρωμή τους - οι εργαζόμενοι θα επανεξετάσουν τη στάση τους.

Αναδημοσίευση από cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου