Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

N.T ΑΔΕΔΥ Λασιθίου – Στήριξη των ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου στα «εντέλλεσθε» της Διοίκησης

 


Το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Λασιθίου, σε σύμπλευση με τον Σύλλογο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Κρήτης και την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Λασιθίου, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τα «εντέλλεσθε» και τον εξαναγκασμό σε απλήρωτη εργασία 8 ιατρών του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου (4 αναισθησιολόγων και 4 παθολόγων) από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Η αναγκαστική εργασία δεν μπορεί να αποτελεί «μονόδρομο» και «μοναδική επιλογή» της Διοίκησης τη στιγμή μάλιστα που οφείλονται στους ιατρούς της παθολογικής, του αναισθησιολογικού, της ΜΕΘ και του ΤΕΠ μεγάλα ποσά από δεδουλευμένες εφημερίες από τον Μάιο του 2022 μέχρι σήμερα.

Απαιτούμε από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου να ανακαλέσει άμεσα τα «εντέλλεσθε» και από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να προχωρήσει άμεσα στην αποπληρωμή των δεδουλευμένων ποσών.

Ως Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Λασιθίου τασσόμαστε στο πλευρό των ιατρών του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου και υποστηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους και τις κινητοποιήσεις τους.


Η Πρόεδρος                     Ο Γραμματέας


Στρατάκη Μαρία             Αλέξανδρος Αριστοτέλης Κουπατσιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου