Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Ευχαριστήριο


Το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων ΓΝΑΝ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους εργαζόμενους, το Σύλλογο Εργαζομένων και το διοικητή του Νοσοκομείου ΚΥ Νεάπολης «Διαλυνάκειο» Ν. Παντιέρα για τη βοήθεια που παρέχουν στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου για να αντιμετωπίσει προσωρινά τα προβλήματα υποστελέχωσης, με προσωρινές μετακινήσεις ιατρικού, νοσηλευτικού και προσωπικού εστίασης από το Νοσοκομείο Νεάπολης στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου.
Η βοήθεια που μας παρέχεται από το Νοσοκομείο Νεάπολης είναι πολύτιμη και σημαντική και δείχνει στην πράξη το πνεύμα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας που υπάρχει μεταξύ των δύο Νοσοκομείων.
Βεβαίως συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με κάθε τρόπο για να ενισχυθεί το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου με μόνιμο προσωπικό και να μην χρειάζεται βοήθεια από άλλα Νοσοκομεία, αφού στο χώρο της υγείας πρέπει να υπάρχει μόνιμη σταθερή εργασία και όχι προσωρινές λύσεις και «μπαλώματα». Επίσης  συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και θα συμβάλουμε με κάθε δυνατό τρόπο για να προχωρήσει το έργου της δημιουργίας του Κέντρου Αποκατάστασης στο Νοσοκομείο Νεάπολης, έργο που είναι πολύ σημαντικό για όλο το νησί.
Ευχαριστούμε επίσης το προσωπικό και το διοικητή του Νοσοκομείου Σητείας  Εμ. Μιχελάκη για τη βοήθεια με την πολύμηνη  μετακίνηση ιατρού της ορθοπεδικής κλινικής προς το Νοσοκομείο μας.
Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε τις δημόσιες ευχαριστίες μας στο ΔΣ του συλλόγου φίλων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου και στομ πρόεδρο του κ. Δ. Μετοχιανάκη για τη βοήθεια που παρέχουν στο ΓΝΑΝ και τη συμπαράσταση που έχει παρέχουν στους αγώνες μας για επαρκή στελέχωση του Νοσοκομείου. Ευχαριστούμε ακόμη το αναπλ. μέλος του ΔΣ των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων κα. Στ. Μπλέτσα για τις προσπάθειες που κάνει για την προώθηση της επίλυσης των προβλημάτων του Νοσοκομείου.
 Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον πρώην συνάδελφο μας κ. Ιωάννη Μπέρκοβιτς Ιωαννίδη που ορίστηκε αντιπρόεδρος στο ΔΣ του Κέντρου Κοινωνική Πρόνοιας Κρήτης και να δηλώσουμε ότι είμαστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις για να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου