Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Αίτημα για επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει το προσωπικό του Φαρμακείου του ΓΝΑΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Επαγγελματικό Σωματείο με αρ. έγκρισης καταστατικού 371/1986 από το Πρωτοδικείο Λασιθίου
Κνωσσού 2-4 Άγιος Νικόλαος Κρήτης ΤΚ 72100 ΤΗΛ. 6972341889 / 2841343440 email:syllogosergnan1@gmail.com Ιστοσελίδα http://www.gnan.gr
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αριθμός Πρωτ.:     947                                                                     21/10/2017                                                                                                                               

Προς:  - Διοικήτρια διασυνδ. Νοσ. ν. Λασιθίου κα. Μ. Σπινθούρη

Θέμα:  Αίτημα για επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει το  προσωπικό του Φαρμακείου του ΓΝΑΝ

Στο φαρμακείο του ΓΝΑΝ εργάζονται ένας φαρμακοποιός και δύο βοηθοί, με πολύ μεγάλο όγκο εργασίας. Θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστά  τρία από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  το  προσωπικό του Φαρμακείου του ΓΝΑΝ και να σας ζητήσουμε να προχωρήσετε στην επίλυση τους. Τα προβλήματα αυτά είναι:

1.Κατά την περίοδο της δημιουργίας του ΕΟΠΥΥ. λόγω έλλειψης προσωπικού στο τοπικό τμήμα του οργανισμού στον Άγιο Νικόλαο, ανατέθηκε από την προηγούμενη διοίκηση του ΓΝΑΝ στο φαρμακείο του Νοσοκομείου μας η χορήγηση των φαρμάκων υψηλού κόστους στους ασθενείς που τα λαμβάνουν. Έτσι δημιουργήθηκε ένας καθόλου ευκαταφρόνητος επιπλέον φόρτος εργασίας για το φαρμακείο του Νοσοκομείου μας. Όπως πληροφορηθήκαμε, το τοπικό τμήμα του ΕΟΠΥΥ είναι πλέον σε θέση να αναλάβει αυτή την αρμοδιότητα του. Γι΄αυτό σας ζητούμε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να σταματήσει η ανάθεση της συγκεκριμένης αρμοδιότητας στο φαρμακείο του ΓΝΑΝ και να αναληφθεί από το τοπικό τμήμα του ΕΟΠΥΥ, που είναι ούτως ή άλλως δική του αρμοδιότητα.

2.Έχει ανατεθεί στο φαρμακείο του ΓΝΑΝ η κάλυψη της λειτουργίας και του φαρμακείου του Νοσοκομείου ΚΥ Νεάπολης. Όμως εκ των πραγμάτων αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολα πραγματοποιήσιμο, ενώ δυσκολεύει και τη λειτουργία του φαρμακείου του ΓΝΑΝ. Επειδή χρειάζεται προσωπικό που να απασχολείται αποκλειστικά με το φαρμακείο του Νοσοκομείου Νεάπολης , σας ζητούμε να φροντίσετε έτσι ώστε να βρεθεί άτομο που να αναλάβει τη λειτουργία του φαρμακείου του Νοσοκομείου Νεάπολης, και να απεμπλακεί το φαρμακείο του ΓΝΑΝ από τη λειτουργία αυτή.

3. Εδώ και 4 χρόνια που αποχώρησε η μία από τις δύο φαρμακοποιούς του ΓΝΑΝ, το φαρμακείο δεν έχει διευθυντή ορισμένο με διοικητική πράξη. Γι΄αυτό σας ζητούμε να προχωρήσετε στον ορισμό διευθυντή του φαρμακείου του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου.

Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος      η Γραμματέας


Γ. Μανουσάκης      Ν. Δρακωνάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου