Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Ενημέρωση σχετικά με τη στάση του εκπροσώπου των εργαζομένων στη συνεδρίαση του ΔΣ των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ν. Λασιθίου στις 12/12/2016

Στη συνεδρίαση της Δευτέρας  12/12/2016 ξεκινήσαμε από τα θέματα των Νοσοκομείων Νεάπολης και Σητείας, τα οποία ήταν τυπικά. 

Στα θέματα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας πέρα από τα τυπικά θέματα, για όσα χρειάστηκε να υπάρξει αναλυτική  συζήτηση, η στάση μου ήταν η παρακάτω:

  • Για την περίπτωση αίτησης μετάταξης σχολικού φύλακα από ΔΕ υγειονομικού σε ΔΕ διοικητικού ψήφισα αρνητικά με το σκεπτικό ότι θα πρέπει να υπάρχει δίκαιη και ίση αντιμετώπιση όλων των αντίστοιχων περιπτώσεων.
  • Για τις περιπτώσεις δύο αιτήσεων μετάταξης από ΥΕ υγειονομικού προσωπικού σε ΔΕ διοικητικού ψήφισα να αναβληθεί η συζήτηση του θέματος λόγω της επικείμενης τροποποίησης των οργανισμών των Νοσοκομείων, γιατί από τις μετατάξεις προέκυπτε μεταφορά οργανικών θέσεων.

 Στα θέματα του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου  πέρα από τα τυπικά θέματα, για όσα χρειάστηκε να υπάρξει αναλυτική  συζήτηση, η στάση μου ήταν η παρακάτω:

  • Στο θέμα που αφορούσε τη χορήγηση της άδειας κλειστού χώρου σε όσους συναδέλφους δεν την ελάμβαναν μέχρι σήμερα, ψήφισα τη χορήγηση της σύμφωνα με την απασχόληση των συναδέλφων στους κλειστούς χώρους.
  • Στο θέμα της χωροθέτησης των εξωτερικών ιατρείων ψήφισα να επανέλθουν τα εξ. ιατρεία στο χώρο που λειτουργούσαν πριν τη βλάβη .
  • Για το θέμα της έγκρισης του επιχειρησιακού σχεδίου υπέβαλα συγκεκριμένες παρατηρήσεις σχετικά με τη στελέχωση των νοσοκομείων, την άρση της διασύνδεσης, το ρόλο των Νοσοκομείων κ.α.
Γιώργος Μανουσάκης
μέλος του ΔΣ των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ν. Λασιθίου
εκπρόσωπος εργαζομένων πλην ιατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου