Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Δωρεά προς την Παιδιατρική Κλινική του ΓΝΑΝ από τηνΤοπική Διοίκηση Λασιθίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών



Η Τοπική Διοίκηση Λασιθίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών πλαίσια των κοινωνικών εκδηλώσεων της δείχνοντας εμπράκτως ότι είναι κοντά στην κοινωνία, σε συνεργασία με την εταιρεία “Bluegr A.E.” που δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού  (Candia Park Village ,Minos Beach art hotel και Minos Palace) παρέδωσαν σήμερα (30/11/2016) στην Διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου καινούριες κουβέρτες προκειμένου καλυφθούν οι ανάγκες της κλινικής.

Συγκεκριμένα , αρχές Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Δ.Ε.Α. κ. Φραγκάκη Κωνσταντίνου και  της διευθύντριας της παιδιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου κυρίας Μανιουδάκη – Νικολαράκη Αργυρής η οποία και μας ενημέρωσε για την έλλειψη σε κουβέρτες, που είναι απαραίτητες προκειμένου καλύπτονται οι ανάγκες των παιδιών που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική. Κατόπιν την άμεσης κινητοποίησης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Α., του κυρίου Δασκαλάκη Μιχάλη, και της κυρίας Τζίνα Μαμιδάκης , προσφέρθηκαν από την εταιρεία “Bluegr A.E.”  αξιόλογος αριθμός από κουβέρτες στην προαναφερθείσα κλινική του Νοσοκομείου μας. 

Τόσο η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Λασιθίου αλλά και τα διοικητικά στελέχη της “Bluegr A.E.” θα είναι και στο μέλλον αρωγοί σε όμορες πράξεις που σκοπό έχουν βοηθήσουν την κοινωνία μας.

Για το Δ.Σ. της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών -Τ.Δ. Λασιθίου

Ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Λασιθίου Φραγκάκης Κωνσταντίνος

Η γεν. Γραμματέας της Τ.Δ. Λασιθίου Ζερβάκη Μαρία – Σπυριδούλα

Αναδημοσίευση από τη σελίδα ΦΩΝΗ ΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου