Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Kάλεσμα για διαμαρτυρία την Τετάρτη 21/12 στις 11.00 πμ. έξω από την Αίθουσα του Επιμελητηρίου όπου θα βρεθεί ο Πρωθυπουργός

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Διοικητικό Συμβούλιο

Προς: εργαζόμενους ΓΝΑΝ

συνάδελφοι – ισσες
Την Τετάρτη 21/12 επισκέπτεται τον Άγιο Νικόλαο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Είναι για εμάς τους εργαζόμενους μια ευκαιρία να εκφράσουμε τη διαμαρτυρία και την αγωνία μας για την κυβερνητική πολιτική των μνημονίων, για την κατάσταση στα Νοσοκομεία και τις συνθήκες εργασίας που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.
Γι ΄αυτό σας καλούμε να συμμετέχετε στη  διαμαρτυρία έξω από την Αίθουσα του Επιμελητηρίου όπου θα βρεθεί ο Πρωθυπουργός την Τετάρτη 21/12 στις 11.00 πμ.

Διεκδικούμε:
Δημόσια-δωρεάν υγεία για όλο το λαό, Κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας στα Νοσοκομεία, Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού -Αύξηση της χρηματοδότησης, Ένταξη των υγειονομικών στα ΒΑΕ, Αύξηση των αμοιβών για νυχτερινά – αργίες – υπερωρίες, Μονιμοποίηση του Επικουρικού Προσωπικού, Κατάργηση των μνημονίων και των μνημονιακών νόμων

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής, το ΔΣ του Συλλόγου έχει προκηρύξει τρίωρη στάση εργασίας από 10.30 μέχρι 13.30.


Παράλληλα καλούμε τους πολίτες και  φορείς του Αγ. Νικολάου αλλά και σωματεία από το χώρο της υγείας να συμμετέχουν στη διαμαρτυρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου