Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Αυτό θα πει αξιοκρατία και διαφάνεια!


Με πλήρη αξιοκρατία και διαφάνεια (...) επιλέγει πλέον η κυβέρνηση τους διοικητές και υποδιοικητές των Νοσοκομείων!
Δείτε πώς παρουσιάζει η σελίδα cretalive τη μάχη μεταξύ δύο πράσινων στελεχών της αυτοδιοίκησης (πρώην αντιδήμαρχοι Ηρακλείου) για τη θέση του υποδιοικητή στο Βενιζέλειο:


Σισαμάκης ή Γιαλιτάκης;

Εδώ τα πράγματα μπερδεύουν

Το δίλημμα δεν αφορά τον διάδοχο του Γιάννη Κουράκη στη δημοτική ομάδα της μείζονος αντιπολίτευσης αν κι εκεί οσονούπω θα προκύψει!

Το ερώτημα προέκυψε για τη θέση του υποδιοικητή... του Βενιζελείου Νοσοκομείου τώρα που " χήρεψε" η θέση και δεν ξέρω αν σφάζονται στην ομάδα αλλά γενικώς υπάρχει θέμα!

Ο Βαγγέλης είχε εκδηλώσει πρώτος το ενδιαφέρον, είχε κάνει την απαραίτητη ζύμωση αλλά προφανώς δεν ρώτησε τον... ξενοδόχο( φαντάζομαι που πάει ο νους σας αλλά σας βάζω εύκολο γρίφο!). Αίφνης λοιπόν προέκυψε και υποψηφιότητα Γιαλιτάκη κι επειδή δεν θα αποφασίσει ο " ξενοδόχος" αλλά ο υπουργός Υγείας εδώ τα πράγματα μπερδεύουν.

Κι αυτό γιατί ο μεν Βαγγέλης έχει πτυχίο Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, που απαιτείται για τη θέση, ο δε Νίκος είναι απόφοιτος ΤΕΙ και δεν ξέρω πώς θα ξεπεραστεί το ζήτημα! Μύλος γενικώς, και μια καλή ιδέα θα ήταν να συγκληθεί η δημοτική ομάδα και να αποφασίσει ποιος θα πάει συο Ίδρυμα!

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ CRETALIVE ΣΤΙΣ 30/11/14:

Η θέση στο Βενιζέλειο και ο...ξενοδόχος

Η τελική απόφαση θα είναι του ΠΑΣΟΚ και του υπουργού

Τελικά τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από μια απλή διεκδίκηση. Έγραφα προχθές για το ποιος από τους κ.Σισαμάκη ή Γιαλιτάκη θα πάει στο Βενιζέλειο ως υποδιοικητής και τα ντεσού της υποθέσεως. Μου διευκρινίστηκε αρμοδίως καταρχήν ότι ο..."ξενοδόχος" δεν έχει καμία ανάμειξη και εδώ που τα λέμε γιατί να έχει; Επίσης ότι δεν υπήρξε επετηρίδα στη σειρά...ενδιαφέροντος και πως τα πτυχία είναι ισότιμα! Κι ο νοών νοείτω που θα έλεγε και ένας παλαιός συνάδελφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου