Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Οι γονείς αναλαμβάνουν δράση για την παιδιατρική κλινική - καλούν όλα τα Δ.Σ. των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών κοινοτήτων του Δήμου μας, αλλά και όλους τους γονείς, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα των εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού σχολείου στο Αμμούδι

φωτογραφία από τη σημερινή συνάντηση στο ΓΝΑΝ (πηγή: anatolh.com)
Ρόλο αναλαμβάνουν οι γονείς και οι κηδεμόνες όλων των σχολείων του Δήμου Αγίου Νικολάου, Παιδικών σταθμών, Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Γυμνασίων προκειμένου να μην κλείσει για την περίοδο των εορτών η παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου.

Από την στιγμή που έως τώρα δεν έχει βρεθεί λύση στο μείζων αυτό πρόβλημα που μας αφορά όλους επιβάλλεται εμείς οι γονείς κάτι να κάνουμε. Το μεσημέρι της Τρίτης στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο για το θέμα αυτό η παρουσία των γονέων ήταν πολύ μικρή κυρίως λόγου έλλειψης σωστής ενημέρωσης. Οι γονείς που βρεθήκαμε εκεί αναλάβαμε την πρωτοβουλία να γίνει εκ νέου μια συνάντηση ενημέρωσης για το πιο καυτό θέμα που μας αφορά όλους. Την σωστή λειτουργία του νοσοκομείου της πόλης και κυρίως της παιδιατρικής κλινικής του.

Έτσι λοιπόν καλούμε όλα τα Δ.Σ. των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών κοινοτήτων του Δήμου μας, αλλά και όλους τους γονείς, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα των εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού σχολείου στο Αμμούδι ώστε να ενημερωθούμε σχετικά και να βρούμε τρόπους πίεσης και εύρεσης λύσης.

Θέμα στο οποίο δεν θα πρέπει να αδιαφορούμε άλλο, θέμα που μας αφορά όλους, θέμα που έχει να κάνει με τα παιδιά μας.
Να είστε εκεί.

Από την Επιτροπή Γονέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου