Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Συνάντηση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων από τα σχολεία του Μεραμπέλλου την Παρασκευή για το θέμα της παιδιατρικής κλινικής του ΓΝΑΝ


Συνάντηση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων από τα σχολεία του Μεραμπέλλου θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής 12/12 (κατά πάσα πιθανότητα στο 4ο δημοτικό)  για το θέμα   της παιδιατρικής κλινικής του ΓΝΑΝ.

 Αυτό προέκυψε από τη σημερινή συνάντηση που έγινε στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων, όπου έδωσαν το παρόν ο δήμαρχος Αντ. Ζερβός, ο πρ. δήμαρχος Δ. Κουνενάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Μαν. Κλώντζας, ο διοικητής του Νοσοκομείου Λασιθίου Μαν. Μακρονικολάκης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μ. Σταυρακάκης καθώς και 5 μέλη συλλόγων γονέων.

 Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί και για τη δυνατότητα άσκησης πίεσης προς της ΔΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας έτσι ώστε να έρθει μόνιμος γιατρός στην παιδιατρική κλινική και να αποφευχθεί το νέο κλείσιμο της στις προσεχείς γιορτές.

 Με δεδομένο ότι για όποια κινητοποίηση προς της ΔΥΠΕ είναι απαραίτητη η ενεργοποίηση και παρουσία των γονέων των παιδιών του Μεραμπέλλου συμφωνήθηκε να υπάρξει πρωτοβουλία από τους γονείς που ήταν παρόντες στη σύσκεψη ώστε να γίνει διευρυμένη συνάντηση όλων των συλλόγων γονέων των δημοτικών, γυμνασίων και Λυκείων του Μεραμπέλλου το απόγευμα της Παρασκευής. 
Εκεί θα εκτιμηθεί τί δυνατότητες και διαθέσεις για δυναμική κινητοποίηση υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου