Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Νέες διαβεβαιώσεις για τα νοσοκομεία του νομού Λασιθίου

«Δεν κινδυνεύουν με κλείσιμο τα Νοσοκομεία του Λασιθίου». Η φράση αυτή αποτυπώνει τις εντυπώσεις και το συμπέρασμα που αποκόμισε ο κυβερνητικός βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, από τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη.

 Ο κ. Πλακιωτάκης άκουσε τον υπουργό να του λέει πως δεν έχει στόχο να κλείσει Νοσοκομεία στο Λασίθι, αλλά ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε παράλληλα και επιχειρηματολογία για την αναγκαιότητα, τη σημασία και το έργο των νοσοκομείων. Άλλωστε είναι γνωστό πως στους τεχνοκρατικούς κύκλους του Υπουργείου Υγείας, και όχι μόνο, το Λασίθι χρησιμοποιείται με κάθε ευκαιρία ως ένα παράδειγμα προς αποφυγή με τη χαρακτηριστική φράση: «Δεν είναι δυνατόν σ' ένα νομό να υπάρχουν τέσσερα νοσοκομεία!». 

Απέναντι σε αυτή τη λογική η οποία είναι βαθιά ριζωμένη στην αντίληψη των τεχνοκρατών του Υπουργείου Υγείας, υπάρχει πάντα το ερώτημα που τίθεται από την πολιτική ηγεσία προς τους εκπροσώπους του νομού και εκεί πλέον θα πρέπει να αναπτυχθεί μια ολοκληρωμένη και στοιχειοθετημένη επιχειρηματολογία που να περιλαμβάνει τις υποδομές δημόσιας Υγείας του Νομού Λασιθίου. 

ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ 

 Αναδημοσίευση από τη σελίδα της εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου