Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη συνάντησε σήμερα ο βουλευτής Λασιθίου Γ. Πλακιωτάκης μαζί με τη διοικήτρια του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου Νεαπόλεως Λία Μοσχοβιτάκη


Τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη συνάντησε σήμερα ο βουλευτής Λασιθίου Ιωάννης Πλακιωτάκης. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η διοικήτρια του Διαλυνάκειου Νεαπόλεως κ. Λία Μοσχοβιτάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πλακιωτάκης έθεσε το μείζον θέμα του αυτοδιοίκητου του νοσοκομείου της Νεάπολης ενώ τόνισε για άλλη μία φορά την ανάγκη διατήρησής του προκειμένου να προστατευτεί το κληροδότημα. Ο υπουργός υπήρξε ενήμερος από προηγούμενες συναντήσεις με τον κ. Πλακιωτάκη για το θέμα αυτό και ανέφερε ότι τις επόμενες μέρες θα τεθεί νομοτεχνική ρύθμιση του Ν. 4052/2012 του υπουργείου Υγείας σε δημόσια διαβούλευση η οποία θα περιλαμβάνει διάταξη που θα αναφέρεται στο θέμα του Διαλυνακείου.
Εν συνεχεία ο κ. Πλακιωτάκης δεν παρέλειψε να ενημερώσει τον υπουργό και για το θέμα της έγκρισης σκοπιμότητας του Κέντρου Αποθεραπείας προκειμένου να προχωρήσει το συγκεκριμένο έργο. Ο υπουργός ζήτησε να ενημερωθεί από υπηρεσιακούς παράγοντες για την εξέλιξή του ενώ δεσμεύτηκε για την άμεση απεμπλοκή του και την επίσπευσή του, δεδομένου ότι το συμβόλαιο της δωρεάς έχει περιορισμένο χρονικό όριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου