Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Δραματική κατάσταση σήμερα στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου΄λόγω βλάβης των ανελκυστήρων

Δραματική είναι σήμερα η κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου λόγω βλάβης των 2 ανελκυστήρων του Νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να γίνει μεταφορά ασθενών με φορεία μεταξύ των ορόφων του Νοσοκομείου. Η βλάβη έγινε στις 10 το πρωί και μέχρι στιγμής (3.30 το απόγευμα δεν έχει αποκατασταθεί, παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει από τους τεχνικούς.

Τρεις ασθενείς που χειρουργήθηκαν δεν μπορούν να μεταφερθούν στους θαλάμους τους και παραμένουν στον όροφο του χειρουργείου, ενώ ασθενείς με φορείο που χρειάζονται εισαγωγή δεν μπορούν να μεταφερθούν στις κλινικές. Επίσης αν χρειαστεί μεταφορά ασθενούς από και προς τη ΜΕΘ δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. 

Οι ασθενείς που περιμένουν και οι συγγενείς τους έχουν χάσει την υπομονή τους και εκφράζουν τη δυσφορία και την αγωνία τους για την κατάσταση, ενώ το προσωπικό κάνει ό,τι μπορεί για να τους βοηθήσει και να  βρει λύση.

Η κατάσταση είναι αποτέλεσμα της ελλατωματικής λειτουργίας τμήματος  του εξοπλισμού του Νοσοκομείου, που προέρχεται από τις συνεχείς μειώσεις στη χρηματοδότηση του ιδρύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου