Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Επιστολή της ΠΟΕΔΗΝ προς το Γ Γραμματέα του υπουργείου υγείας για το πρόβλημα με τις πρόσθετες αμοιβές Νοεμβ. και Δεκεμβ. 2012 των εργαζόμενων του ΓΝΑΝ


Επιστολή προς το Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Πελοπίδα Καλλίρη απέστειλε η ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία) για το πρόβλημα που υπάρχει στην αποπληρωμή των πρόσθετων αμοιβών (υπερωρίες, αργίες, νυχτερινά) των εργαζόμενων στα Νοσοκομεία Αγ. Νικολάου, Κατερίνης και Ψυχ. Νοσοκομείο Κατερίνης για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2012 . Με την επιστολή της Ομοσπονδίας ζητείται από το Υπουργείο Υγείας να προχωρήσει σε τροποποίηση των αποφάσεων για την κατανομή των ωρών ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα, διαφορετικά δε να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση. 

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Αγ. Νικολάου είναι εδώ και 6 μήνες απλήρωτοι για τις αργίες, τα νυχτερινά και τις υπερωρίες του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου του 2012, χρήματα τα οποία στις σημερινές δύσκολες οικονομικά ημέρες είναι απαραίτητα και αναγκαία για κάθε νοικοκυριό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου