Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα αποκαταστάθηκε τελικά το πρόβλημα με την ακινητοποίηση των 2 ανελκυστήρων του ΓΝΑΝ που έμειναν εκτός λειτουργίας για περισσότερο από 6 ώρες, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στη λειτουργία του Νοσοκομείου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα χθες αποκαταστάθηκε τελικά το πρόβλημα με την ακινητοποίηση των 2 ανελκυστήρων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου που έμειναν εκτός λειτουργίας για περισσότερο από 6 ώρες, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στη λειτουργία του Νοσοκομείου, αφού δε μπορούσαν να μετακινηθούν οι ασθενείς με φορείο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακινητοποιούνται οι ανελκυστήρες και δυστυχώς αυτό δείχνει την κατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου λόγω των συνεχών περικοπών στη χρηματοδότηση.

Στη νέα πτέρυγα υπάρχουν δύο καινούριοι ανελκυστήρες, που όμως και αυτοί είναι εκτός λειτουργίας, αφού απαιτούνται 40.000Ε για να γίνουν οι τελευταίες απαραίτητες εργασίες και να γίνει αδειοδότηση τους. Είναι δε πολύ πιθανό να ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2013 (;) η λειτουργία της νέας πτέρυγας χωρίς του νέους ανελκυστήρες και η διακίνηση των ασθενών να συνεχίσει να γίνεται από τους παλαιούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου