Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Διαφωνία του Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΑΝ με τη στάση της ΑΔΕΔΥ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

προς: Γ.Σ. ΑΔΕΔΥ

Κοινοποίηση: Γ.Σ. ΠΟΕΔΗΝ
14/5/13

Συνάδελφοι,
θέλουμε να σας εκφράσουμε τη διαφωνία του ΔΣ του συλλόγου μας με την απόφαση για προκήρυξη 24ωρης απεργίας την Τρίτη 14/5 και στάση εργασίας την Πέμπτη 16/5 και όχι την Παρασκευή 17/5/13 όπως είχαν ζητήσει ΟΛΜΕ και ΔΟΕ.
Νομίζουμε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση (όπως και σε άλλες) η συνδικαλιστική ηγεσία της ΑΔΕΔΥ λειτούργησε και λειτουργεί ως όργανο των κυβερνητικών κομμάτων και όχι ως όργανο εκπροσώπησης των δημοσίων υπαλλήλων, εκθέτοντας το συνδικαλιστικό κίνημα συνολικά.
Τη στιγμή που το δικαίωμα της απεργίας έχει καταργηθεί με τις συνεχείς επιστρατεύσεις, εσείς κάνετε ακόμα τα χατήρια των κομμάτων σας, άγνωστο με ποια ανταλλάγματα.
Σας ζητούμε να συστρατευτείτε άμεσα με τους επιστρατευμένους εκπαιδευτικούς και να αποφασίσετε από κοινού αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

για το ΔΣ 

Ο πρόεδρος        ο Γραμματέας

Γ. Μανουσάκης            Δ. Χαλκιαδάκης

2 σχόλια:

  1. ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ15 Μαΐου 2013 στις 9:44 π.μ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ....!!!... ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...???... ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..... ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ..... ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.... ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ....ΡΑΒΟΥΝ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ.....ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠ[ΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΣΥΛ ΕΡΓΑΖ ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ,,....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΤΆΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΑΤΕ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΣΤΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΕ?ΠΟΙΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΌ?ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 902.GR ΩΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή