Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Video: "Ψαλμοί" στο ΔΥΠΕαρχη Κρήτης κ.Γρηγοράκη από μέλη της Επιτροπής Αγώνα Ιεράπετρας για τα "πισωγυρίσματα" σχετικά με το αυτοδιοίκητο του Νοσοκομείου



Με αφορμή τις δηλώσεις του Διοικητή της Υ.Π.Ε Κρήτης κ.Γρηγοράκη κατά την επίσκεψη του στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας την Τετάρτη 13/3 (δείτε τις δηλώσεις), μέλη της επιτροπής αγώνα Ιεράπετρας τον επισκέφθηκαν στα γραφεία της Υ.Π.Ε.

 Στην είσοδο του κτιρίου, βρίσκονταν ισχυρή ομάδα Αστυνομικής δύναμης που επέτρεψε, ύστερα απο συνεννόηση με τον κ.Γρηγοράκη, την είσοδο πενταμελούς αντιπροσωπείας.

 Μέσα σε λίγα λεπτά ο κ.Γρηγοράκης (όπως παρακολουθείτε στο αποκλειστικό βίντεο) τα "άκουσε" για τα καλά, καθώς σύμφωνα με τα μέλη της επιτροπής Αγώνα Ιεράπετρας αθέτησε τις γραπτές δεσμεύσεις του οι οποίες δόθηκαν ύστερα από την τριήμερη κατάληψη στη ΔΥΠΕ περί σύστασης φακέλου και θετικής εισήγησης του για το αυτοδιοίκητο του Νοσοκομείου Ιεράπετρας. 

Ο κ.Γρηγοράκης προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις για το θέμα αλλά τα μέλη της Ανοιχτής Επιτροπής Αγώνα Ιεράπετρας αποχώρησαν απο το γραφείο. 

 Αναδημοσίευση από τη σελίδα του Ρ/Σ Ράδιο Λασίθι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου