Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Πρόσθετες αμοιβές: Ζήσε Μάη μου...

Σε προηγούμενη δημοσίευση αναφερθήκαμε στο θέμα των πρόσθετων αμοιβών (νυχτερινά, αργίες, υπερωρίες) που εκκρεμεί η πληρωμή τους στο Νοσοκομείο μας, δηλαδή στις πρ. αμοιβές των μηνών Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2012 και Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2013.

Δυστυχώς πέρασε η ημερομηνία (29/3) μέχρι την οποία θα έπρεπε να έχουν διευθετηθεί τα προβλήματα, να έχει γίνει ο έλεγχος και να έχουν σταλεί τα αρχεία στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών για να πληρωθούμε τις πρ. αμοιβές στις 20/4,   και δεν έχει γίνει τίποτα από τα παραπάνω.

Το μόνο που έγινε είναι ότι την Παρασκευή 29/3 ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου απέστειλε έγγραφο προς το Υπουργείο Υγείας με το οποίο ζητά να γίνει διόρθωση στην κατανομή των ωρών των πρόσθετων αμοιβών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, ώστε να περάσουν από τον έλεγχο της επιτρόπου. Για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο αναμενόταν να μουν τα χρήματα στη ΔΟΥ για να προχωρήσει η διαδικασία, κάτι τέτοιο όμως δεν είχε γίνει μέχρι χθες.

Έτσι σύμφωνα με τις παραπάνω εξελίξεις,  είναι σίγουρο ότι μέσα στον Απρίλιο δεν θα πληρωθούμε για κανένα μήνα πρόσθετων αμοιβών.

Το πιο πιθανό είναι στις 20 Μαϊου να πληρωθούμε είτε για 2, είτε για 4 μήνες πρόσθετων αμοιβών.

Παρακολουθούμε το θέμα, πιέζουμε τη διοίκηση και θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου