Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013

Κάλεσμα για συμμετοχή εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου στο Πανυγειονομικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα την Πέμπτη 31/1/2013


Συνάδελφοι - ισσες
Την Πέμπτη 31 Γενάρη ημέρα 24ωρης πανελλαδικής απεργίας ΠΟΕΔΗΝ και ΟΕΝΓΕ, θα πραγματοποιηθεί Πανυγειονομικό Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα με συγκέντρωση στις 12 κάτω από το Υπουργείο Υγείας και πορεία στο Σύνταγμα. 

Από την ΠΟΕΔΗΝ και την ΟΕΝΓΕ καλείται  κάθε σωματείο Νοσοκομείου με το πανό του και με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο  για να δώσει βροντερό παρόν στην προσπάθεια να ανατρέψουμε όλες αυτές τις αντιλαϊκές και ανθυγιεινές πολιτικές. 

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε από το Σύλλογο μας  να γίνει στην Αθήνα την ημέρα του Συλλαλητήριου μετάβαση αντιπροσωπίας των εργαζόμενων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, με τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή.

Καλούμε όσους συνάδελφους έχουν τη δυνατότητα και τη θέληση να ταξιδέψουν μαζί μας στην Αθήνα την Πέμπτη 31/1/12 και να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση (αναχώρηση βράδυ Τετάρτης 30/1 και επιστροφή το πρωί της Παρασκευής 1/2) ,  να μας ενημερώσουν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα  28/1/13 ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε έγκαιρα τα ακτοπλοϊκά εισητήρια.

Είναι σημαντικό το προσωπικό του Νοσοκομείου μας που αντιμετωπίζει τόσο μεγάλα προβλήματα, να δώσει δυναμικό παρόν σε αυτή την Πανελλαδική κινητοποίηση.

Το κόστος  των ακτοπολοϊκών εισιτηρίων  όσων συμμετάσχουν θα καλυφθεί από το Σύλλογο (ενδεχομένως με βοήθεια από την ΠΟΕΔΗΝ), ενώ  θα υπάρξει κάλυψη και κάποιου μέρους από τα λοιπά έξοδα μετακίνησης.

Για δήλωση συμμετοχής, ή για διευκρινήσεις οι συνάδελφοι μπορούν να απευθύνονται στον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Μανουσάκη στο τηλ 6972341889 και στο Γραμματέα Δαμιανό Χαλκιαδάκη στο εσωτερ. τηλ. 434 και στο κιν. 6999925626.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου