Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Κάλεσμα σε κινητοποιήσεις την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ  ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


            Προς: όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Αγ.
                                                                               Νικολάου

Συνάδελφοι,
Στα πλαίσια των αποφάσεων της πρόσφατης συνέλευσης μας, σας καλούμε να συμμετάσχετε στις παρακάτω δράσεις και κινητοποιήσεις:

·       Στην Πανελλαδική Απεργία που έχουν κηρύξει ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ την Τετάρτη 5 Οκτώβρη για τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Η συμμετοχή μας στην απεργία μπορεί να κινηθεί στα πλαίσια των δύσκολων δυνατοτήτων μας.

·       Την Τετάρτη 5 Οκτώβρη και ώρα 10.00 το πρωί σε δίωρο κλείσιμο των ταμείων της εφορίας Αγ. Νικολάου, όπου εισπράττονται τα χαράτσια της έκτακτης εισφοράς.     Η κινητοποίηση αυτή θα γίνει σε συνεργασία με άλλα πρωτοβάθμια σωματεία (ΕΛΜΕ, Σύλλογος Δασκάλων κλπ) και σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο. Από το Νοσοκομείο μπορούμε και πρέπει να δώσουμε δυναμικό παρόν, ειδικά όσοι έχουν ρεπό εκείνη την ημέρα, ή είναι υπηρεσία απόγευμα, ή νύκτα.

·       Στη μεγάλη Συναυλία  Διαμαρτυρίας την Τετάρτη 5 Οκτώβρη και ώρα 7.00 μ.μ. στην Πλατεία Αγ. Νικολάου. Η συναυλία οργανώνεται από το σύλλογο μας σε συνεργασία με άλλα πρωτοβάθμια σωματεία και το εργατικό κέντρο.

Συνάδελφοι, μην ξεχνάμε:
Όταν η αδικία γίνεται νόμος,
τότε η αντίσταση γίνεται καθήκον 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου