Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Το ευχαριστήριο ενός ασθενή στο προσωπικό του ΓΝΑΝ για τη βοήθεια στην περιπέτεια της υγείας του

Και μέσω του ηλεκτρονικού Τύπου ασθενής αισθάνεται να ανάγκη να ευχαριστήσει το προσωπικό του ΓΝΑΝ που τον βοήθησε να ξεπεράσει την περιπέτεια υγείας του

Η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα νοσοκομεία του ΕΣΥ της Κρήτης, είναι γνωστή. Αλλά συνεχίζουν να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, χάρη στις προσπάθειες του προσωπικού τους!

Σε μια τέτοια περίπτωση βρέθηκε μάρτυρας ο Μάριος Βραδής, ο οποίος μέσω του neakriti.gr, θέλησε να ευχαριστήσει το προσωπικό του ΓΝΑΝ, που ξεπέρασε εαυτόν για να βοηθήσει στην περιπέτεια του.

Ο κ. Βραδής αντιμετώπισε ένα σοβαρό ατύχημα και η άμεση κινητοποίηση και εξαιρετική, επαγγελματική και πάνω απ' όλα ανθρώπινη συμπεριφορά των ανθρώπων του νοσοκομείου, του επέτρεψαν να το ξεπεράσει δίχως σοβαρές συνέπειες.

Μέσω του neakriti.gr, λοιπόν ευχαριστεί τον διευθυντή της κλινικής Εμμανουήλ Τρουλλινάκη, τον γιατρό Λοϊζο Χατζηγεωργίου, τον τραυματιοφορέα Εμμανουήλ Γαλιοτζάκη και την Μαρία Κουνάλη, για όλα όσα έκαναν!

Οι μικροί ήρωες της καθημερινότητας βρίσκονται δίπλα μας και εργάζονται στα υποστελεχωμένα, υποχρηματοδοτούμενα και υπό διωγμόν από την πολιτική ηγεσία του τόπου, νοσοκομεία του ΕΣΥ.


(στο δημοσίευμα στο neakriti.gr εκ παραδρομής αναφέρεται το "Διαλυνάκειο" Νοσοκομείο και όχι το ΓΝΑΝ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου