Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Επιστολή με το αίτημα για κατασκευή σκέπαστρου στο διάδρομο από το κτήριο του Νοσοκομείου προς τη νότια είσοδο της ΜΤΝ και για εξέταση δυνατότητας κατασκευής μπάρας απευθείας σύνδεσης


 Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου απέστειλε προς το διοικητή των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ν. Λασιθίου Εμμ. Ανδρεαδάκη Επιστολή με το αίτημα για κατασκευή σκέπαστρου στο διάδρομο από το κτήριο του Νοσοκομείου προς τη νότια είσοδο της ΜΤΝ και για εξέταση δυνατότητας κατασκευής μπάρας απευθείας σύνδεσης. Στην επιστολή αναφέρονται τα παρακάτω:

 Κύριε διοικητή,

από τη στιγμή που είχε ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη μεταφορά της ΜΤΝ στο κτήριο της πρώην Αιμοδοσίας, ως εκπρόσωποι των εργαζομένων είχαμε επισημάνει ότι η μεταφορά  ασθενών από το κτήριο του Νοσοκομείου προς την είσοδο του νέου χώρου της ΜΤΝ θα είναι προβληματική λόγω της υψομετρικής διαφοράς και της έλλειψης σκέπαστρου.

Τότε είχαμε λάβει  από τη διοίκηση του Νοσοκομείου διαβεβαίωση ότι θα βελτιωθεί η υψομετρική διαφορά και θα τοποθετηθεί σκέπαστρο ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τη μεταφορά ασθενών όταν βρέχει. Δυστυχώς, παρότι έγινε κάποια παρέμβαση για τη βελτίωση της υψομετρικής διαφοράς, το πρόβλημα δεν λύθηκε, το δάπεδο του διαδρόμου είναι προβληματικό, ενώ σκέπαστρο δεν τοποθετήθηκε ποτέ.

Αποτέλεσμα είναι να υπάρχει πρόβλημα με τη μεταφορά ασθενών από το κτήριο του νοσοκομείου προς τη ΜΤΝ τις βροχερές ημέρες, ενώ λόγω των υψομετρικών διαφορών και της κακής κατάστασης του δαπέδου του διαδρόμου η μεταφορά ασθενών με φορείο χρειάζεται να γίνεται από δύο τραυματιοφορείς για να γίνεται με ασφάλεια.

Παρακαλούμε να προχωρήσετε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε:

 -να εξεταστεί αν υπάρχει δυνατότητα κατασκευής μπάρας με σκέπαστρο για την απευθείας  σύνδεση της πόρτας του νοσοκομείου με τη νότια είσοδο της ΜΤΝ (με την είσοδο της ΜΤΝ από την πλευρά του χώρου στάθμευσης) ώστε να μην γίνεται ο γύρος της ΜΤΝ για τη μεταφορά των ασθενών

-σε κάθε περίπτωση, να κατασκευαστεί σκέπαστρο στο διάδρομο από το κτήριο του Νοσοκομείου προς τη νότια είσοδο της ΜΤΝ (προς την είσοδο από την πλευρά του χώρου στάθμευσης) και να βελτιωθεί το δάπεδο του διαδρόμου.

Εκ του ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου