Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Πρακτικά αυτοπρόσωπης συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου την Δευτέρα 12/12/22

 Πρακτικά αυτοπρόσωπης συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου την Δευτέρα 12/12/22


Παρόντες:1)Μανουσάκης Γεώργιος,  2)Παπαντωνάκη Σοφία  3)Μανισαλής Γιώργος 4)Μέρου Κωνσταντίνα

Θέματα:  

1)Σύγκληση γενικής συνέλευσης

2) Επιστολή προς το Υπ. υγείας για τη μη εφαρμογή νέας υπουργικής απόφασης για το καθηκοντολόγιο των νοσηλευτών ΔΕ στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου 

3)Επιστολή προς το Υπ. Υγείας με αίτημα να μπορεί το επικουρικό προσωπικό να κάνει δεύτερη εργασία, όπως οι μόνιμοι και οι ΣΟΧ

4)Συζήτηση σχετικά με τη συμμετοχή του συλλόγου στην απεργία της ΠΟΕΔΗΝ την Τετάρτη 14/12

5) Προγραμματισμός Χριστουγεννιάτικων δράσεων


Συζήτηση αποφάσεις:


Θέμα 1ο

Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε  η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης μελών Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΑΝ τη Δευτέρα 19/12/2022 στις 13.30 στην αίθουσα α ορόφου του ΓΝΑΝ με θέματα:


1)Ζητήματα υπερωριών - λειτουργία ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου προσέλευσης - αποχώρησης εργαζομένων

2)Έλλειψη προσωπικού, Αίτημα για μονιμοποίηση συμβασιούχων, Εργασιακά και μισθολογικά θέματα

3)Θέματα εκτός ημερήσιας Διάταξης


Αν δεν υπάρξει η προβλεπόμενη από το καταστατικό απαρτία (1/3 των μελών) τότε η Γενική Συνέλευση συγκαλείται για Παρασκευή  23/12/2022  στις 10.30 στην αίθουσα α ορόφου του ΓΝΑΝ.


Αν ούτε τότε δεν υπάρξει η προβλεπόμενη από το καταστατικό απαρτία (1/4 των μελών), τότε η Γενική Συνέλευση συγκαλείται για την Τετάρτη 25/1/2023 στις 13.30 στην αίθουσα α ορόφου του ΓΝΑΝ (απαιτείται παρουσία του 1/5 των μελών για να υπάρχει απαρτία) . 



Θέμα 2ο:

Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε να αποσταλεί έγγραφο προς το Υπ. υγείας για τη μη εφαρμογή νέας υπουργικής απόφασης για το καθηκοντολόγιο των νοσηλευτών ΔΕ στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου και να ζητείται η εκ νέου τροποποίηση της υπουργικής απόφασης.


Θέμα 3ο

Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε να αποσταλεί έγγραφο προς το Υπ. Υγείας με το αίτημα να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση ώστε να μπορούν οι επικουρικοί εργαζόμενοι να ασκούν δεύτερη εργασία με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ισχύει για τους μόνιμους και για τους ΣΟΧ.


Θέμα 4ο

Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε η συμμετοχή του συλλόγου στην απεργία της ΠΟΕΔΗΝ την Τετάρτη 14/12, χωρίς να γίνει κάποια κινητοποίηση στο ΓΝΑΝ.


Θέμα 5ο

Μετά από συζήτηση αποφασίστηκαν για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο τα παρακάτω:

1)να μοιραστούν στα μέλη του συλλόγου εορταστικά γούρια που θα τα προμηθευτεί ο σύλλογος από το Σύλλογο Προστασία Μητρότητας “Παναγία η Παντάνασσα”

2)Να μοιραστούν στα παιδιά των μελών του συλλόγου παιχνίδια, χωρίς όμως να γίνει γιορτή λόγω των κινδύνων μεταδοσης κορονοϊου και γρίπης.

3)Να μοιραστούν την πρωτοχρονιά γλυκά για τους συναδέλφους που εργάζονται τις ημέρες των αργιών

4) η πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου να κοπεί μετά τη γενική συνέλευση στις 25/1/23

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου