Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Βραβείο για το Ιατρείο Πόνου του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

 


Στη χθεσινή τελετή απονομής των βραβείων healthcare business awards στην Αθήνα, απονεμήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου το bronze βραβείο στην κατηγορία ποιότητας υπηρεσιών και φροντίδας ασθενών για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες του Ιατρείου Πόνου του Νοσοκομείου.

Εκ μέρους του νοσοκομείου στην τελετή παραβρέθηκε και παρέλαβε το βραβείο η διευθύντρια του αναισθησιολογικου τμήματος και υπεύθυνη του Ιατρείου Πόνου Σοφία Παπαντωνακη, συνοδευόμενη από την προϊσταμένη του οικονομικού τμήματος Μαρία Σημαιάκη και από τον ειδικευόμενο αναισθησιολόγο Παναγιώτη Βαρδάκη.

Πολλά συγχαρητήρια στη Σοφία, στη Μαρία, στον Παναγιώτη και σε όσους έχουν συμβάλει στο μεγάλο έργο του Ιατρείου Πόνου του Νοσοκομείου μας και πάντα να πρωτοπορούν και να προσφέρουν για τους ασθενείς στο δημόσιο σύστημα υγείας!

Η  Σοφία Παπαντωνάκη σε ανάρτηση της ευχαριστεί όσους έχουν συμβάλει σημαντικά στο έργο του Ιατρείου Πόνου του ΓΝΑΝ και αναφέρει τα παρακάτω:


"Healthcare Business Awards 2022 Αθήνα!!!!

Ένα βραβείο του Ιατρείου Πόνου του ΓΝΑΝ, μια σημαντική διάκριση που είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας!

Αυτό το βραβείο αποδεικνύει ότι η συνεχή  προσπάθεια κ η θέληση αποδίδει. 

Θέλω ν ευχαριστήσω ιδιαίτερα το  στυλοβάτη του ιατρείου πόνου την κ. Ευαγγελία Γαβριλάκη  προϊσταμένη του αναισθησιολογικου τμήματος κ υπεύθυνη για τη σωστή λειτουργία του. Θέλω να ευχαριστησω όλους τους συνεργάτες μου που πίστεψαν κ αγάπησαν αυτό το ιατρείο. 

Θέλω να ευχαριστήσω το δάσκαλο κ εκπαιδευτή μου έως κ σήμερα κ. Periklis Zavridis,  δίπλα στον οποίο συνεχίζω  να μαθαίνω νέες επεμβατικές τεχνικές απαραίτητες για τη σύγχρονη  λειτουργία του ιατρείου πόνου. 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου που συνέβαλαν στη λειτουργία αυτού του ιατρείου με ιδιαίτερη έμφαση στον κ.  Παναγιώτη Βαρδάκη, που στάθηκε δίπλα μου προσφέροντας καθημερινά στην ανακούφιση των ασθενών που απευθύνονται στο ιατρείο μας. 

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης κ να επισημάνω ότι δε θα υπήρχε αυτή η διάκριση εάν δεν ήταν οπαδος του ιατρείου πόνου ο κ. Ανδρεαδάκης Εμμανουήλ διοικητής του νοσοκομείου ο οποίος ήταν θετικός αποδέκτης των νέων επεμβατικών τεχνικών που εισήχθησαν στο ιατρείο μας. 

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στο προσωπικό του γραφείου προμηθειών Χρυσάνθη Σταματελάτου και Μαρία Κυπριωτάκη που ασχολήθηκαν με πίστη  κ αγάπη για  αυτό το ιατρειο. 

Τέλος δεν έχω λόγια για τη κα Μαρία Σημαιάκη οποία υπήρξε άνθρωπος σταθμός για τη κατάκτηση αυτής της διάκρισης κ θέλω να της εκφράσω τη μέγιστη ευγνωμοσύνη μου."


Ακολουθούν φωτογραφίες από την τελετή απονομής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου