Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Προκηρύξεις μόνιμων θέσεων από το ΑΣΕΠ - οι θέσεις για το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου και για τα Νοσοκομεία του Νομού Λασιθίου


Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε χθες ότι στάλθηκε  στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 5K/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξακοσίων ενενήντα (690) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Όλες τις  θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης μπορείτε να τις δείτε κατεβάζοντας το σχετικό αρχείο πατώντας ΕΔΩ.

Τις θέσεις των Νοσοκομείων του νομού Λασιθίου από αυτή την προκύρηξη μπορείτε να τις δείτε στον παρακάτω πίνακα (σε κόκκινο κύκλο οι θέσεις του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου):
 Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες εκδόθηκε από το Εθνικό Τυπογραφείο η 4K/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων είκοσι έξι (226) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας. Την προκήρυξη μπορείτε να τη δείτε πατώντας ΕΔΩ.

Τις θέσεις των Νοσοκομείων του νομού Λασιθίου από αυτή την προκήρυξη μπορείτε να τις δείτε στον παρακάτω πίνακα (σε κόκκινο κύκλο οι θέσεις του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου):

Συνολικά, για το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου προκηρύχθηκαν 7 μόνιμες θέσεις (4 ΤΕ Νοσηλευτικής, 1 ΠΕ Φαρμακοποιών, 1ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων και 1 ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής).

Για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας προκηρύχθηκαν 4 θέσεις (1 ΠΕ Φαρμακοποιών, 1ΤΕ Νοσηλευτικής, 1ΔΕ χειριστών ιατρικών συσκευών και 1ΠΕ Νοσηλευτικής).

Για το Νοσοκομείο Σητείας προκηρύχθηκαν 4 θέσεις (1 ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων, 2 ΤΕ Νοσηλευτικής και 1 ΔΕ βοηθών νοσηλευτικής).

Για το Νοσοκομείο Νεάπολης προκηρύχθηκε 1 θέση ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου