Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Να ξεκαθαριστεί ο ρόλος του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου


Συνάντηση με το Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Νίκο Ηγουμενίδη, θα έχει την επόμενη εβδομάδα επιτροπή του Δήμου Αγίου Νικολάου. Η συνάντηση προέκυψε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της ομάδας που ασχολείται με τα θέματα υγείας στο Δήμο Αγίου Νικολάου, η οποία αξιολόγησε την κατάσταση στο χώρο της δημόσιας υγείας.
 
Η συνάντηση εξελίχθηκε σε παρά πολύ καλό κλίμα και επισημάνθηκε η ανάγκη να υπάρξουν ξεκάθαρες θέσεις και απόψεις από την πλευρά της 7ης ΥΠΕ για το ρόλο του νοσοκομείου και να ξεκαθαριστούν μια σειρά θέματα που αφορούν τη λειτουργία του και έχουν σχέση με την ενίσχυσή του με προσωπικό.
 
Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε ομόφωνα να συγκροτηθεί Επιτροπή η οποία θα έρθει σε επαφή με τον Δυπεάρχη για να ξεκαθαρίσει με γραπτό και δημόσιο τρόπο όσα θα γίνουν για το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και συνολικά πως θα λειτουργήσει η υγεία στο νομό. Στην Επιτροπή που θα επισκεφθεί τον κ. Ηγουμενίδη την επόμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο, θα μετέχουν ο δήμαρχος Α. Ζερβός, οι πρόεδροι των εργαζομένων Γ. Μανουσάκης, του Εργατικού Κέντρου Μ. Πεπόνης, του Ιατρικού Συλλόγου Κ. Νικολαράκης, ο Γ.Γ. του Περιφερειακού Συμβουλίου Μ. Θραψανιώτης και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λασιθίου, Θωμάς Χαριτάκης.
 
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

Αναδημοσίευση από τη σελίδα της εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου