Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ο πρώην δήμαρχος Ιεράπετρας Νίκος Χριστοφακάκης εξελέγη πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Νεφροπαθών ν. Λασιθίου


Μετά από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος συμβούλου προς τα εκλεγέντα μέλη, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο Καταστατικό του Συλλόγου, συνεδρίασαν χθες, 25 τρέχοντος και συγκροτήθηκαν σε Σώμα, ως εξής:

Πρόεδρος: Νικόλαος Χριστοφακάκης
Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Ιωαννίδης
Γραμματέας: Γεώργιος Πεδιώτης
Ταμίας:   Ιωάννης Γεροντής
Μέλος:   Γεώργιος Σταματάκης
Κατά την πρώτη συνεδρίαση συζητήθηκε το πλαίσιο δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να αναδειχθούν τα τεράστια, χρονίζοντα προβλήματα της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, που αφορούν στην καθημερινότητα των αιμοκαθαριζομένων και άπτονται της ίδιας της ζωής τους.

Συμφωνήθηκε, ομοφώνως, να υπάρξουν συναντήσεις με το Διοικητή του Νοσοκομείου, την τοπική Εκκλησία, τους αιρετούς του Νομού κάθε βαθμίδας, εκπροσώπους συλλογικών Φορέων, ώστε από κοινού να υπάρξουν ενέργειες για την άμεση βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, αλλά κυρίως για τον προγραμματισμό μεταστέγασής της σε κατάλληλο, εντός του Νοσοκομείου, χώρο, όπως ευλόγως προσδοκούν, μετά από δεκαετίες απραξίας, οι αιμοκαθαριζόμενοι.

Είναι γνωστό ότι οι συνθήκες που επικρατούν σήμερα, μόνο ως απαράδεκτες μπορούν να χαρακτηριστούν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συμφώνησε να χρησιμοποιήσει κάθε πρόσφορο μέσον, για την επίτευξη των παραπάνω στόχων, ευελπιστώντας ότι οι αρμόδιοι θα αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλα τα μέσα ενημέρωσης, έντυπα και ηλεκτρονικά, που μέχρι σήμερα έχουν συμβάλει στη δημοσιοποίηση των αιτημάτων, των αναγκών και των κινδύνων που αντιμετωπίζουν οι αιμοκαθαριζόμενοι και ιδιαιτέρως τις εφημερίδες ΑΝΑΤΟΛΗ και ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ, οι οποίες μας διαθέτουν προθύμως τις στήλες τους.

Ένα σχόλιο από το ιστολόγιο: Ως ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΑΝ ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο ΔΣ και θα προσπαθήσουμε να τους προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια στο δύσκολο έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου